Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latviešu hiphopa pārstāvis Edavārdi izdod albumu “Izlaušanās”

Uldis Janušs, 05.04.2010. 16:01

Šodien, 5. aprīlī, latviešu hiphopa pārstāvis Edavārdi izdod savu ceturto albumu “Izlaušanās.” Tajā iekļautas 16 kompozīcijas. Pirms albuma divi izdotie singli ”Mēs” un “Pamats visam” guva lielu atzinību hiphopa mūzikas klausītāju aprindās.
Latviešu hiphopa pārstāvis Edavārdi izdod albumu “Izlaušanās”

Albums ir pieejams no 5.aprīļa digitālai lejuplādei adresē http://www.hhradio.lv un no 6.aprīļa (pēcpusdienā) pieejams diska formātā Streetshop veikalā. „Es būtu ļoti priecīgs, ja šis albums kādam palīdzētu, kādu iedvesmotu un dotu pozitīvas enerģijas lādiņu,” saka Edavārdi. Albums ir ceturtā Edavārdi relīze un pirmais pilna garuma albums ar 16 kompozīcijām. Albums ir ierakstīts MM studijā, pie albuma muzikālās daļas strādāja Tablis, Oriole, GZ, Kāšuks, kā arī pats Edavārdi.

Albuma prezentācijas pasākums notiks 16. aprīlī klubā „Good Mood Club.” Sākums 20:00. Uz skatuves ar solo programmām kāps Skutelis, AKE, Eliots un Arčijs. Kā īpašais viesis uzstāsies Misters. Par mūziku šoreiz parūpēsies Ansis. Uzstāšanās būs sadalīta divās daļās – līdz 23:00 to varēs noskatīties nepilngadīgie. Ieejas maksa 2 Ls.

 Līdz ar otrā singla izdošanu tika izsludināts konkurss par to kāds izskatīsies albuma vāciņš. No atsūtītajiem variantiem neviens nebija precīzs. Bet bija gana interesantu atbilžu. Klāt pievienotajā video materiālā Eliots un Skutelis no PKI palīdz izvēlēties uzvarētāju, kā arī pastāsta par to, kā iepazinās ar Edavārdiem, ko domā par albumu. Patiesībā uz albuma attēlota sieviete stāvoklī. ”Tā simbolizē kaut kā jauna sākumu. Izlaušanās ir kaut kā beigas, kaut kā veca iznīcināšana un kaut kā jauna parādīšanās. Tā ir viena no daudzajām šī vārda interpretācijām,” stāsta Edavārdi. Fotogrāfijas autors - Tenis Dimants.


Video materiāls: http://www.youtube.com/watch?v=r3GEy_mJRhE

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV