Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Izsludināts dīdžeju konkurss “FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne!”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.04.2010. 12:43

12.jūnijā sadarībā ar “Rockstar Energy”, “Pioneer DJ” un “European Hit Radio” sāksies viens no vasaras nozīmīgākajiem elektroniskās deju mūzikas notikumiem – “FOAM KINGDOM 2010” putu ballīšu tūre, Latvijas un Igaunijas populārākajās brīvdabas izklaides vietās. Šī būs lieliska izdevība arī šovasar izbaudīt putu pasākumu atmosfēru, kas regulāri notiek silto zemju kūrortos – saulainajā Itālijā, klubu mekā Ibiza, Turcijā, Arābu Emerātos, Ēģiptē un citviet pasaulē. Šogad vēl vairāk putu, deju plaču, dīdžeju, inovatīvu tehnisko risinājumu, spilgtu mirkļu, paraugdemonstrējumu, pozitīvu emociju un daudz daudz smaidīgu cilvēku paplašinot pasākumu ģeogrāfiju. Īpaši šim notikumam par godu, apvienojoties vairākiem zināmiem Latvijas dīdžejiem un producentiem, radīta “FOAM KINGDOM” himna.
Izsludināts dīdžeju konkurss “FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne!”

Jau šobrīd notiek iespaidīgi gatavošanās darbi, kuru ietvaros tiek izsludināts dīdžeju konkurss – “FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne!”. Tā mērķis ir sekmēt Latvijas dīdžeju radošo darbību, sniegt iespēju pierādīt sevi un iegūt plaša mēroga atpazīstamību – visas vasaras garumā uz “Rockstar” skatuves uzstājoties kā iesildošajam dīdžejam kopā ar “European Hit Radio” personībām – Trako Mārtiņu, [Ex] da Bass kā arī vairākiem starptautiski atzītiem ārzemju viesdīžejiem. To vārdi pašlaik vēl tiek turēti noslēpumā zināmu apsvērumu dēļ!

Konkursa norise no 15.aprīļa līdz 12.jūnijam. Tā nolikumu meklē http://www.europeanhitradio.com un “FOAM KINGDOM 2010” oficiālajā weblapā – http://www.foamkingdom.lv.

Balvu fonds:

* Galvenā balva – „FOAM KINGDOM 2010” tūres, “Rockstar” skatuves iesildošā dīdžeja statuss (uzstāšanās desmit pasākumos).

* Pieciem finālistiem – digitālās vizītkartes “Poken”.

* Divdesmit labākajiem veicināšanas balvas no “Rockstar Energy”, “Pioneer DJ” un “European Hit Radio”.

Organizē avantūrisku ideju realizētāji – “Baltic Dance Factory”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV