Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Marta pirktākie albumi – Lady Gaga, Vēbers un Madonna

Jānis Penka, 13.04.2010. 09:37

Marta mēneša pirktākais ārzemju mūzikas albums Latvijā ir Lady Gaga “The Fame Monster”, kam seko Endrjū Loida Vēbera mūzikla “Operas spoks” turpinājums “Love Never Dies” un Madonnas jaunākais koncertieraksts “Sticky And Sweet Tour”, liecina Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) apkopotais “Ārzemju albumu tops”.
Marta pirktākie albumi – Lady Gaga, Vēbers un Madonna

Latvijā pirktāko ārzemju albumu desmitniekā martā izdevies iekļūt vēl arī šādiem jaunumiem – vācu rokgrupas “Scorpions” atvadu albumam “Sting In The Tail” (5.vieta), animēto varoņu “Gorillaz” albumam “Plastic Beach” (6.vieta), britu elektroniskās mūzikas dueta “Goldfrapp” albumam “Head First” (8.vieta) un franču elektroniskā tango trio “Gotan Project” divu dalībnieku radītajam filmas “El Gaucho” skaņu celiņam (10.vieta).

Topā stabili turas Elīnas Garančas albums “Bel Canto” (4.vieta), kas izdots “Universal Music” apgādā, un Šadē atgriešanās albums “Soldier of Love” (9.vieta).

Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (pirmdienās – plkst. 17). Raidījumā, kas tiek rādīts no 12. līdz 18.aprīlim, tiks piedāvāta intervija ar Endrjū Loidu Vēberu un mūzikla “Love Never Dies” aktieriem, kā arī ieskats Lady Gaga klipa “Telephone” filmēšanas aizkulisēs.

 

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:

1) Lady Gaga - The Fame Monster (Universal)

2) Andrew Lloyd Webber – Love Never Dies (Universal)

3) Madonna – Sticky And Sweet Tour (Warner)

4) Elīna Garanča – Bel Canto (Universal)

5) Scorpions – Sting In The Tail (Sony)

6) Gorillaz – Plastic Beach (EMI)

7) Eros Ramazzotti – E2 (Sony)

8) Goldfrapp – Head First (EMI)

9) Sade – Soldier of Love (Sony)

10) Gotan Project – El Gaucho (Naive)

Ārzemju albumu topā apkopoti dati par pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem. Ārzemju albumu topu var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā. [http://www.platforma.lv/player/playlist-video/lmk_albumu_tops/]

Raidījumu vada Markus Riva. Atbalsta G-Star Raw un Blue Box.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV