Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Hiphopa izpildītājs nauriz piedāvā miksteipu “Veido vieta”

Dmitrijs, 26.04.2010. 09:37

  Liepājas hihopa izpildītājs nauriz piedāvā maksas ielādei savu miksteipu "Veido vieta".   
Hiphopa izpildītājs nauriz piedāvā miksteipu “Veido vieta”

 

Relīzē iekļautas 19 kompozīcijas, kas, salīdzinot ar iepriekšējām relīzēm, ir vairāk personīgas un eksperimentālas: sākot ar instrumentāļiem un tēmām, beidzot ar rakstīšanas tehniku. Materiāls ierakstīts mūziķim piederošajā studijā "Otrais Stāvs". 

Relīze digitālā variantā nopērkama interneta portālā 115 (http://www.viensvienspieci.lv/index.php?do=smsmp3&category_id=38#), diska formātā un digitāli to šobrīd iespējams iegādāties pie izpildātāja, sazinoties draugiem.lv. 

Izpildītājs par relīzi: "Pēc idejas un apjoma tas ir albums, bet, tā kā izmantoju arī padsmit gadu vecus instrumentāļus, ko izmantojuši arī citi izpildītāji, nolēmu to saukt par miksteipu". No pašmāju bītmeikeriem roku relīzei pielikuši Pīts un Niklāvs. Samplers bez maksas pieejams šeit: http://ground.lv/nauriz_-_Veido_vieta(mixtape_sampler).mp3 Relīzes cena, pērkot ar paaugstinātas maksas sms: ls 3.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV