Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

nauriz laiž klajā bezmaksas EP

Easyget.lv, 03.05.2013. 15:35

Hiphopa izpildītājs nauriz brīvai lejupielādei piedāvā jaunu EP "2002-2012" 

nauriz (Nauris Ranga) daļai klausītāju zināms kā viens no hiphopa projekta Otrais Stāvs dalībniekiem, kurā darbojies kopā ar citiem Liepājas hiphopa pārstāvjiem - Robertu un Niklāvu.

Visi relīzē atrodamie ieraksti tapuši mūziķa personīgajā ierakstu studijā, kur tikuši ierakstīti laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam. Apakšnosaukums "2002-2012" norāda, ka disks veltīts pirmajai dekādei, kas pavadīta, ierakstot dziesmas.

"Pa šo laiku daudz kas ir mainījies, gan attieksmes, gan skanējuma ziņā, bet nolēmu dziesmas nepārrakstīt, lai tās saglabātu sajūtu, kas bija tās ierakstot. Pat veiksmīga kopija ir tikai kopija, nevis oriģināls. Centos dziesmas ieturēt vienotā noskaņā, uz viena "viļņa", tomēr eksperimentējot ar muzikālo daļu, lai disks nebūtu vienmuļš. Vislielāko uzmanību, kā vienmēr savās relīzēs, esmu veltījis dziesmu saturam - liriskajai daļai,” komentē izpildītājs.

nauriz sociālajos tīklos:
http://draugiem.lv/nauriz
https://soundcloud.com/nauriz
http://nauriz.bandcamp.com/

Links bezmaksas diska lejuplādei: http://failiem.lv/u/xskubom

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV