Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

"Rock'n'Riga" notiks pēdējais apakšturnīra duelis un ekskluzīvs "Huskvarn" koncerts

Gustavs Terzens, 27.04.2010. 10:06

Šosestdien, 1.maijā, pašmāju thrash metal veterāni Huskvarn pulcēsies RnR ļoti īpaša gadījuma sakarā - notiks atvadu koncerts grupas ilggadējam ģitāristam Bruno Jostam. Savukārt dienu pirms klubā norisināsies Garāžas dueļu 3.sezonas apakšturnīra pēdējā cīņa.
"Rock'n'Riga" notiks pēdējais apakšturnīra duelis un ekskluzīvs "Huskvarn" koncerts

Bruno grupā ir pavadījis vairāk kā piecus gadus, piedalījies minialbuma "Sadistika" materiāla radīšanā kā arī ir bijis stabils balsts dzīvajā izpildījumā. Šobrīd Bruno savas ģitārista gaitas ir nolēmis apturēt, lai dotos tālā ceļā uz Ķīnas Tautas republiku uz ilgāku laiku. Tas nozīmē, ka Huskvarn jau meklē jaunu ģitāristu. Kāpēc gan lai viņi tādu neatrastu jau šosestdien? Atvadu koncertā grupa izpildīs gan leģendāro materiālu gan arī jaunāko laiku un pat pašu svaigāko grupas darinājumu.

Koncertā piedalīsies arī grupa Acid Rain, kas spēlēs pirms Huskvarn. Sākums 23:00.

Šopiektdien, 30.aprīlī, notiks Garāžas dueļu 3.sezonas apakšturnīra pēdējā cīņa, kur spēkiem mērosies grupas Million Light Years un Almost. Neskaitot savu oriģināldziesmu grupām uzdots sagatavot arī pa dziesmai no Audioslave un Offspring repertuāra.

Pagājušonedēl uzvaru svinēja grupa Trigger. Galvenās balvas uzkrājums šobrīd - 302 LVL.

Arī šīsnedēļas cīņas tiešraidi skatieties www.platforma.lv, atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā un klausieties Arta Dvarjonass reportāžās Radio SWH Rock raidījumā "21.roksimts".

Ceturtdien, 29.aprīlī, RnR aicina uz plašu blūza jandāliņu, jo rokbārā viesosies kolektīvs D-11 un ļoti iespējams, ka viņiem pievienosies vecmeistars Jānis Vanadziņš.

RnR atgādina - ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV