Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Klubā "Nabaklab" uzstāsies „Huskvarn" un somi „For the imperium"

Edgars Āboliņš, 04.11.2010. 09:34

6. novembrī radio „Naba" klubā "Nabaklab" uzstāsies pašmāju smagās mūzikas grandi „Huskvarn", kurus iesildīs somu rokgrupa „For the imperium" un „Black apple market" no Rīgas.
Klubā "Nabaklab" uzstāsies „Huskvarn" un somi „For the imperium"

Grupu „Huskvarn" pamatoti var uzskatīt par vieniem no Latvijas thrash metal skatuves pionieriem. Kā nekā, „Huskvarn" pastāv jau vismaz 20 gadus. Šajā laikā grupa izmalusies cauri diezgan biezam muzikālās kultūras slānim, sākot no death līdz pat eksperimentiem ar elektroniku, taču vienmēr atgriezusies pie savām saknēm – spēcīga un pamatīga old school thrash metāla.
Kluba "Nabaklab" koncertā „Huskvarn" nolēmuši iepazīstināt publiku ar savu jauno grupas dalībnieku – ģitāristu Rūdolfu Bergmani, kurš iepriekš sevi jau pierādījis kā ansambļa „Blade Razor" vokālists un ģitārists.

„Huskvarn" iesildītāji 6. novembra vakarā būs no tumšajiem somu mežiem nākošie „For the imperium", kas savā mūzikā apvieno spēcīgāko no agresīvas rokmūzikas un smaga, griezīga smagā metal.

Kā trešie uz skatuves kāps jauna Rīgas grupa „Black apple market", kas pagājušajā gadā uzvarēja Liepājas rokkluba „Fontaine palace" rīkotajā konkursā „Flashlight" un uz dažādu Rīgas klubu skatuvēm redzēti ne vienu reizi vien.

Koncerta sākums 22:00.

www.nabaklab.lv
www.draugiem.lv/huskvarn
www.myspace.com/fortheimperium

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV