Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Muzikālais restorāns “Nekādu problēmu” atzīmē gada jubileju

Agris Semēvics, 07.05.2010. 12:55

Šodien, 7. maijā, Doma Laukuma vasaras muzikālais restorāns “Nekādu problēmu” atzīmē savas darbības gada jubileju.
Muzikālais restorāns “Nekādu problēmu” atzīmē gada jubileju

Galerijas:

Restorāna pirmajā dzimšanas dienā oficiāli tiek izziņota “Nekādu problēmu”, Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) un mūzikas portāla Platforma.lv visas vasaras garumā plānotā sadarbība, kuras pamatā ir „skatuves” video veidošana Latvijā populāru mūziķu aktuālākajām dziesmām. Projekts turpmāk būs atpazīstams ar nosaukumu “Nekādu problēmu @ Platforma.lv”, bet šīs ieceres atklāšanas gods ir „uzticēts” Normundam Rutulim, kura šī brīža aktuālā hita „Rozā” video versija jau no šodienas ir skatāms portālā www.platforma.lv un LMK. Projekta ietvaros ir sagatavoti un tuvākajās dienās pirmizrādes piedzīvos vairāku izpildītāju dziesmu video, tostarp arī lietuviešu grupas Inculto šā gada Eirovīzijas fināla dziesmas „East European Funk” video versija. Vidēji četros tuvākajos mēnešos ir plānots radīt video versijas aptuveni 40 kompozīcijām, kuras būs skatāmas platforma.lv portālā un LMK.

Savukārt sinoptiķu šodien solītais siltais vakars varētu būt par iemeslu jubilejas svinībām arī pašā Doma laukumā, kur šovakar no pl. 19:30 par muzikālo pārsteigumu restorānā “Nekādu problēmu” parūpēsies viena no Latvijas labākajām un populārākajām šlāgergrupām – “Lauku muzikanti”, emocionālo akcentu liekot uz jautrām un arī ar alus tematiku saistītām dziesmām.     

Tuvākajās dienās vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:
sestdiena, 8. maijs – Dināra Rudāne;
svētdiena, 9. maijā – Diāna Pīrāgs & Gipsymania;
pirmdiena, 10. maijs - Ivars Jērcums un Rolands Beļēvičs;
otrdiena, 11. maijs – Aivars Birzmalis un Ēriks Upenieks;
trešdiena, 12. maijs – Mirta & Hot Acoustics;
ceturtdiena, 13. maijs – grupa ROMIROS.
Muzikālie priekšnesumi katru vakaru baudāmi laika posmā no 19:30 līdz 23:00, pie kam ieeja restorānā uz tiem ir bez maksas! 

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV