Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Normunds Rutulis jeb N’Works izdot remiksu albumu „N.O.A.”

Easyget.lv, 14.11.2013. 14:43

Dziedātājs, dīdžejs un mūzikas producents Normunds Rutulis pieņemis pseidonīmu N’Works, producējot un izdodot Latvijā radītu dažādu izpildītāju dziesmu remiksus. Šodien nāk klajā otrais N’Works darbu apkopojums albumā N.O.A., kas atšifrējot nozīmē „N’Works otrais albums”, informē Mikrofona ieraksti.
Normunds Rutulis jeb N’Works izdot remiksu albumu „N.O.A.”

„Esmu iemīlējies mūzikā "līdz ausīm" un, producējot šāda veida mūziku, es lieku lietā neizpaustās sajūtas. Tādā veidā es ļaujos vilinājumam pasniegt konkrēto dziesmu tā, kā man to gribas dzirdēt. Man producēšana ir kā datorspēle, tikai nākamos līmeņus es būvēju pats un reti gadās laika limits konkrētā līmeņa iziešanai, tāpēc ir iespēja tajā uzkavēties tik ilgi, kamēr tas ir iziets pilnībā,” stāsta N’Works.

Albumā N.O.A. iekļautai Laimas Vaikules, Jāņa Stībeļa, Dona, Zanes Dombrovskas, Katrīnas Lukinas, Anmary, Gintas Krievkalnes un grupu Tā Tā Tā, Into One, Borowa MC, Dvīnes un Dandelion Wine izpildīto dziesmu remiksi, kā arī speciāli Kristīnai Zaharovai producētā dziesma „Melnais kaķis” un visu dziesmu apkopojums „ Nonstopmix”, kuru samiksējis dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Par to, kāpēc izvēlējies tieši šīs dziesmas, N’Works stāsta: „Dažas dziesmas remiksēšanai esmu izvēlējies pats, citas ir pasūtījuma darbi. Remiksēšanā svarīgi uzsākt darbu pareizajā laikā. Ar piespiešanos nekas labs nevar sanākt. Tādēļ šis albums gatavots četrus garus gadus.” Albuma tapšanā piedalījušies Māris Ozols, flautists un saksofonists Raivo Stašans, ģitāristi Mārcis Auziņš un Jegors Kovaikovs.

Albums mūzikas veikalos būs pieejams CD formātā, tas ir klausāms tiešsaistes servisos Spotify un Streamus, kā arī lejupielādējams portālos Doremi.lv un iTunes.

Roberta Lejasmeijers sagatavotais N’Works albuma N.O.A. lielo megamix, kurā dzirdamas visas albumā iekļautās dziesmas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV