Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pēc nepilnām divām nedēļām gaidāms “AC/DC” koncerts un fanu reiss

Aivars Līpenītis, 14.05.2010. 10:07

27. maijā Polijas galvaspilsētā Varšavā notiks leģendārās smagā rokenrola grupas AC/DC koncerts, kuru apmeklēs arī grupas cienītāji no Latvijas AC/DC fanu reisā. Vēl pieejamas papildvietas.

Pasaulē ietekmīgākās koncertaģentūras „Live Nation” organizētais austrāliešu grupas AC/DC koncerts Varšavā, Bemowo lidostā būs iespējams pēdējā laika iespaidīgākais muzikālais notikums šajā valstī, un to apmeklēs grandiozs klausītāju pulks, arī no Latvijas.

Koncertturneja „Black Ice World Tour” aizsākusies līdz ar AC/DC 15. studijas albuma izdošanu 2008. gada oktobrī, un jau saņēmusi apbalvojumus dažādās nominācijās kā gada labākā koncertturneja. Sākusies ASV un jau apceļojusi gandrīz visus kontinentus, koncertturneja pietuvojas Baltijas valstīm. Polija ir Latvijai tuvākā valsts, kura iekļauta turnejas sarakstā.

„AC/DC ir visu laiku izcilākā grupa,” tā mūziķu sniegumu rezumē laikraksts The Boston Globe, savukārt The Dallas Morning News apmeklētājiem sola īstu rokenrolu. Tikpat jūsmīgas atsauksmes un cieņas apliecinājumi lasāmi laikrakstos visā pasaulē, kā atzinība leģendārās grupas ieguldītajam darbam un unikalitātei.

Koncertturnejas aprīkojumu pārvadā vairāki desmiti smago automašīnu, pilnu ar iespaidīgu skaņu, gaismas, video projekciju un cita skatuves aprīkojuma tehniku. Savukārt apskatnieki un fani informē, ka grupas tehniskajā raiderī tiek iekļautas tādas prasības kā skābekļa balons un maskas, alus tikai pēc koncerta, īpašas ar ledu un atspirdzinošiem dzērieniem pildītas caurules uz skatuves, un noteikti – visiem traukiem jābūt tumšā krāsā, atbilstoši koncertturnejas nosaukumam (melnā ledus pasaules turneja – no angļu valodas).

„Black Ice World Tour” koncerta laikā grupa izpildīs gan dziesmas no pēdējā albuma „Black Ice”, gan grupas cienītājiem visā pasaulē zināmās vecās dziesmas, kā, piemēram, „Rock 'N Roll Train”, „Hell's Bells”, „Highway to Hell” u.c.

Grupas, kuras nesen izdotā dziesmu izlase „Iron Man 2”, arī skaņu celiņš tāda paša nosaukuma filmai, ir pārdošanas topu līderis visā pasaulē, arī Latvijā, koncertu klātienē vērot dosies arī klausītāji no Latvijas, gan ar pašu transportu, gan aģentūras magicFIB organizētajā AC/DC fanu reisā vairāku autobusu sastāvā, pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā, cienājoties ar Battery enerģijas dzērienu, Tuborg alu un uzkodām no Pratigie.lv. Informācija par fanu reisu - www.fanureiss.lv.

Biļešu Servisa tirdzniecības vietās (ReklaMarket, Statoil, pasta nodaļas, kultūras iestādes) un internetā vēl joprojām pieejamas  papildvietu biļetes uz fanu reisu, arī komplektā ar koncerta biļetēm. Cena attiecīgi 39 un 89 Ls. Koncerta biļetes atsevišķi var iegādāties Ticketpro.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV