Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

AC/DC fanu reiss no Latvijas notiks

Aivars Līpenītis, 24.05.2010. 15:01

Reaģējot uz satrauktu koncerta apmeklētāju zvaniem, fanu reisa organizatori informē, ka gaidāmais grupas AC/DC koncerts un fanu reiss notiks.
AC/DC fanu reiss no Latvijas notiks

Polijā un citur Eiropas vidienē pamatīgās lietusgāzes radījušas plūdus, taču vismaz pagaidām zināms, ka AC/DC koncertu Varšavā tas neietekmēs. Koncerts notiks! Līdz ar to arī fanus neapturēs lietus - ērtos un mūsdienīgos autobusos, ar atsaucīgiem šoferiem, un pašmāju mūziķu lieliskas izklaides programmas pavadīti, dosimies uz AC/DC koncertu.

Ja nu tomēr kas mainās, sekojot koncerta organizatoru oficiālai informācijai, mediji tiks informēti par izmaiņām, arī saistībā ar fanu reisu.

Gaidāma aktīva kontroles rosība uz robežas, tādēļ obligāti līdzi jāņem pase! Autovadītāja apliecība nederēs.

Valūta - Lietuvā liti, Polijā zloti. Der arī mūsu banku norēķinu kartes, taču ļoti vēlams nodrošināties arī ar ne elektronisko naudu.

Sakarā ar lietaino laiku, ieteicams ņemt līdzi maiņas drēbes, ērtus un vēlams ūdens necaurlaidīgus apavus un lietusmēteli.

Joprojām pieejamas nedaudz vietas AC/DC fanu reisā. Biļetes - Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV