Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Rīgā koncertēs Džo Kokers

Olesya Denkovich, 15.06.2010. 00:17

30. septembrī Arēnā Rīga „Hard Knocks" pasaules tūres ietvaros uzstāsies Džo Kokers - leģendārais rokmūziķis, kura unikālo balsi kritiķi nodēvējuši par „Jerikas bazūni".
Rīgā koncertēs Džo Kokers

Džo Kokers – viens no rokmūzikas pasaulē pazīstamākajiem ilgdzīvotājiem, savos 66 gados viņš turpina uzstāties visā pasaulē apmeklētāju piepildītās zālēs.

„Kamēr es gūšu baudu no savstarpējās saiknes ar skatītāju un kamēr manos koncertos valdīs pacilātība, tikmēr es palikšu uz skatuves" (Džo Kokers)

Savu jauno šovu 30.septembrī Džo Kokers, „Hard Knocks Tour" tūres ietvaros skatītājiem piedāvās arī Rīgā.

Biļešu tirdzniecība sāksies 15. jūnijā plkst.10.00. Biļetes varēs iegādāties visās Biļešu Servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Ekonomiskās klases biļetes cena, sākot no 20 Ls. Biznesa klases biļete, sākot no 30 Ls.

5. jūlijā tirdzniecībā nonāks VIP klases biļetes, to cenas būs no 50 Ls.

Jauno singlu, ar nosaukumu "Hard Knocks" varēs klausīties, radio SWH ēterā, jau no 23.jūlija, kā arī gaidīsim jauno albumu, kura izdošana ir plānota jau 1. oktobrī.

Koncerta organizatori pateicas par atbalstu saviem partneriem: JSA Europe, inbox.lv, LNT, tipogrāfijai MC Ābols, veikalu tīklam Narvesen, preses namam Petits, izdevniecībai Rīgas Viļņi, radio SWH un ziņu portālam TVnet.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV