Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Džo Kokera koncerta biļešu naudas atmaksu administrēs koncerta organizators

Ilze Fjodorova, 17.02.2011. 12:32

SIA „Biļešu Serviss" informē, ka klientu iesniegtie pieprasījumi naudas atmaksai par nenotikušā Džo Kokera koncerta, kas bija paredzēts 2010. gada 30. septembrī, biļetēm ir nodoti pasākuma organizatoram SIA „Pilsētas Cilvēki". Turpmāk koncerta organizators pats administrēs naudas atmaksu.
Džo Kokera koncerta biļešu naudas atmaksu administrēs koncerta organizators

Jau iepriekš tika ziņots, ka Džo Kokera koncerts, kas bija paredzēts 2010. gada 30. septembrī, tiek pārcelts uz 2011. gada jūnija pirmo pusi un pieteikumus naudas atgriešanai var iesniegt koncerta biļešu izplatītājam SIA „Biļešu Serviss".

SIA „Biļešu Serviss" atgrieza naudu par nenotikušā Džo Kokera koncerta, kas bija paredzēts 2010. gada 30. septembrī, biļetēm pēc koncerta organizatora SIA "Pilsētas Cilvēki" pieprasījuma atkarībā no koncerta organizatora pārskaitītajiem naudas līdzekļiem SIA "Biļešu Serviss", balstoties uz vienošanos par biļešu naudas atmaksu, kas bija spēkā līdz 2010. gada 31. decembrim.

SIA „Biļešu Serviss" ir darījis visu, lai klientiem atvieglotu naudas atgūšanas procedūru, diemžēl pēc 2010. gada 31. decembra uzņēmums nav saņēmis no koncerta organizatora SIA „Pilsētas Cilvēki" naudas līdzekļus, ko novirzīt biļešu īpašniekiem, kā arī nav varējis panākt vienošanos par turpmāku naudas atmaksas grafiku, līdz ar ko vienošanās par biļešu naudas atmaksu netika pagarināta un biļešu īpašnieku iesniegtie akti un biļetes ir nodotas koncerta organizatoram SIA „Pilsētas Cilvēki", vien. reģ. Nr: 40103240821, juridiskā adrese: Rīgā, Ezermalas ielā 13 k-1-2, LV-1014, biroja adrese: Rīgā, Audēju ielā 4 , tālr. 67358220, e-pasts: info@pilsetascilveki.lv . Turpmākai šīs situācijas risināšanai SIA „Biļešu Serviss" lūdz vērsties pie koncerta organizatora.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV