Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājas klubā "BIG7" uzstāsies Kaspar Kondrat

Raivis Šulcs, 17.06.2010. 09:47

22. jūnijā, naktī pirms Līgo svētkiem Liepājā klubā "BIG7" uzstāsies viens no visu laiku labākajiem Latvijas dīdžejiem - kluba "Essential" rezidents un pasākumu zīmola Kwadrat Concept idejiskais tēvs Kaspar Kondrat.
Liepājas klubā "BIG7" uzstāsies Kaspar Kondrat

Kaspar Kondrat savas 15 gadu ilgās muzikālās ekspedīcijas laikā ir iekarojis neskaitāmu elektroniskās deju mūzikas cienītāju sirdis gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. Kaspars aicināts uzstāties teju visos lielākajos deju mūzikas pasākumos, festivālos un klubos Baltijā, spēlējis uz vienas skatuves ar tādiem pasaules klases DJ'iem kā Armin Van Buuren, Deep Dish, Markus Schultz, Gabriel&Dresden, John Digweed, Steve Angello, Deadmau5, Sander Kleinenberg un citiem, vairākkārt aicināts iesildīt leģendāro Tiesto – gan Rīgā, gan Stokholmas elitārajā klubā „Berns", kā arī vada savu raidījumu European Hit Radio viļņos - Essential Podcast Conception. Šobrīd Kaspar Kondrat strādā arī pie savu skaņdarbu radīšanas, lai iemūžinātu savu radošo dzirksti paliekošā formā iepretim mirklīgam vienas nakts piedzīvojumam, valdot pār deju grīdu.

Ir pagājis gads, kopš iepriekšējās Kaspar Kondrat vizītes vēju pilsētā Liepājā. 2009.gada vasarā Kaspar Kondrat uzstājās pasākumu sērijas Latvijas DJ Zvaigznes ietvaros, un tieši Kaspara sets kļuva par šīs iespaidīgās sērijas galveno notikumu.

22.jūnija pasākums klubā "BIG7", Liepāja, Baznīcas iela 14/16, kas tiek rīkots sadarbībā ar Propeller Productions, būs kā ilgi gaidīta satikšanās daudzajiem Kaspar Kondrat daiļrades cienītājiem.
Svarīgā pasākuma iesildošā misija uzticēta dīdžejduetam SPIKE BOYS un "BIG7" rezidentam R-GEE .

Pasākuma rīkotāji, klubs BIG7, informē, ka pasākuma ieejas maksa būs pieņemama jebkuram augstas kvalitātes deju mūzikas cienītājam, proti – pirmajiem 100 apmeklētājiem ieeja tikai 1,-Ls, vēlāk 1.50 un 2 ,-Ls .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV