Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Origo Summer Stage sagaida konkursa „Jaunais vilnis” dalībniekus

Lāsma Trofimova, 17.07.2010. 13:31

Šodien Origo Summer Stage svinīgi sagaidīja starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” dalībniekus, producentus un režisorus. Fani un mediji sveica atbraukušos viesus, kas jau šodien sāks gatavošanās procesu populārajam jauno izpildītāju konkursam.
Origo Summer Stage sagaida konkursa „Jaunais vilnis” dalībniekus


T/c Origo vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis atklāj: „Origo Summer Stage šovasar sniedz ieskatu visdažādākajos Latvijā nozīmīgos kultūras pasākumos, un īpašs prieks ir sniegt iespēju Latvijas iedzīvotājiem (kopā ar Origo Summer Stage) sagaidīt tādu grandiozu un starptautiski atzītu mūzikas konkursu kāds ir „Jaunais Vilnis””.


Rīgā ieradās konkursa „Jaunais Vilnis” ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, galvenais režisors Aleksandrs Revzins, muzikālais producents Jevģenijs Orlovs, kā arī vairāki konkursa dalībnieki – dziedātāja Gabriella no Brazīlijas, mūziķis Music Hayk no Krievijas un grupa „Мураками” (Murakami) no Krievijas.

Pasākuma organizatori un konkursanti ieradās ar vilcienu no Maskavas, lai piedalītos starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis 2010”, kas norisināsies Dzintaru koncertzālē no š.g. 27.jūlija līdz 1.augustam.


Par Origo Summer Stage

Visas vasaras garumā pie t/c „Origo” izveidotajā "Origo Summer Stage" būs iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu (džeza festivāls Saulkrasti Jazz, Jaunā Viļņa sagaidīšana, Origo Folk festivāls rudens ieskaņās u.c.), iejusties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ieklausoties dažādu jazz & blues, kā arī rock`roll izpildītāju priekšnesumos (Jazz Band, Diāna Pirāgs, Sunny Groov Dixie, Shady Bras Q, Bīta Kvartets u.c.), kā arī 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā aplūkot lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļosies Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

Nākamnedēļ, 22. jūlijā, Origo Summer Stage norisināsies Saulkrasti Jazz Festivāla koncerts (no plkst. 17:00 līdz 18:30). Tiks atklāta arī šim festivālam veltīta Valda Majevska lielformāta foto izstāde „Saulkrasti Jazz”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV