Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Bukmeikeri "PeR" un "Lady's Sweet" pieskaita pie "Jaunā viļņa" favorītiem

Jānis Trēgers, 26.07.2010. 10:21

Pirms ikgadējā vasaras jauno mūziķu konkursa "Jaunais Vilnis" savu viedokli par konkursantu izredzēm izteikuši arī vadošā bukmeikeru kantora Betsafe.com bukmeikeri.
Bukmeikeri "PeR" un "Lady's Sweet" pieskaita pie "Jaunā viļņa" favorītiem

Betsafe.com par konkursa galvenajiem favorītiem uzskata Krievijas jaunos māksliniekus Jegoru Sesarevu un grupu Murakami. Likmes izmaksas koeficientu uz šo izpildītāju uzvaru ir attiecīgi 4.50 un 5.00, kas norāda uz uzvaras iespējamību nepilnu 20% apmērā.

Ļoti tuvu līderu duetam favorītu sarakstā izvietotas arī abas latviešu mūzikas apvienības "PeR" un "Lady's Sweet". Grupas "PeR" koeficients 5.50 norāda, ka latviešu puišu izredzes uz uzvaru konkursā svārstās 15% robežās un tās ir tikai nedaudz mazākas par favorītiem. Tikmēr Lady's Sweet ar koeficients ir 7.77 un izredzes nedaudz virs 10%.

Par prognožu tapšanu izsakās Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle: "Šobrīd esam pirmā un vienīgā kompānija Latvijā, kura piedāvā prognozes uz šo notikumu. To tapšanā ieguldīts ne mazums laika un pūļu, jo nācās iepazīties ar visu dalībnieku biogrāfijām, audio ierakstiem un citu prognožu izteikšanai nepieciešamo informāciju. Tāpat neiztika arī bez konsultēšanās ar mūzikas industrijas speciālistiem. Un, protams, vērtēti tika arī iepriekšējo gadu rezultāti un meklētas likumsakarības tajos."

Komentējot salīdzinoši augstās Latvijas konkursantu izredzes, bukmeikeri apgalvo, ka, viņuprāt, "PeR" priekšrocība noteikti ir viņu žanrs, kurš allaž aizrauj publiku un tam noteikti būs pozitīva ietekme arī uz žūrijas vērtējumu. "Savukārt, dāmu trio trumpis ir pārliecinošais dziedājums un, protams, arī Latvijas meiteņu skaistums," saka Roberts Egle.

Vēl pie konkursa favorītiem Betsafe.com pieskaita arī dziedātāju Gabriellu no Brazīlijas, Ukrainas meiteņu trio "Pajushije trusy" un Hilu Ben Deividu no Izraēlas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV