Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

"FOAM KINGDOM 2010" atgriežas Talsos

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.08.2010. 12:58

Ar "Talsu Novada domes", "Pioneer DJ" un "European Hit Radio" gādību 13.augustā, kompensējot atklāšanas pasākuma nelabvēlīgos laikapstākļus, "Rockstar Energy" putu karaliste "FOAM KINGDOM 2010" atgriežas Talsos. Jau no plkst.22:00 mājīgajā Sauleskalna estrādē skaļi rībēs deju mūzika un putās līksmot aicināti visa novada un arī apkārtnes pilsētu iedzīvotāji.
"FOAM KINGDOM 2010" atgriežas Talsos

Arī šoreiz organizatori būs parūpējušies par to, lai ikvienam apmeklētājam tiktu nodrošināta daudzpusīga, bezrūpīga un pat galvenais – kvalitatīva izklaide visas nakts garumā.

Lielā "Rockstar" skatuve, kas dzīvo līdzi laikam un pārmaiņām (nu Jūs sapratāt – tā būs savādāka!) vēl arvien ir "FOAM KINGDOM 2010" vadošā no trim deju zonām. Uz tās trakos elektroniskās deju mūzikas personības – [Ex] da Bass (viņš arī lielgabala operators), Trakais Mārtiņš un Beatax jeb īpašais karalistes trio, kā arī iesildošais dīdžejs Rihards Zauska, bet par putu valstībai atbilstošu vizuālo noformējumu gādās "ILLEGAL DJ TEAM RIGA" vizualizāciju speci – vīdžejs Pe Joke un LJ Lightboy. Arī viņi zīmēs citu bildi!

"European Hit Radio" deju zonā svaigākos Eiropas topu grāvējus piedāvās dīdžeji Mārtiņš Kreilis un Ikazz, bet jaunums Talsos – "Latviešu Radio" neatkarīgās Latvijas hītu deju zona ar dīdžejiem Richy un Saldais Valdis pie atskaņotājiem.

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Informē: "Latviešu Radio", "EHR Party Service", "Progressive FM", draugiem.lv, "Latvijas Mūzikas kanāls", vipi.lv, nightlife.lv, easyget.lv, clubland.lv, piedalies.lv, novonews.lv un klubi.lv.

http://www.draugiem.lv/foamkingdom
http://www.foamkingdom.lv
http://www.twitter.com/foamkingdom

Ieejas maksa: 22:00 – 00:00 Ls 4, 00:00 – 02:00 Ls 5, vēlāk dārgāk.

"Become a star with Rockstar!" ("Kļūsti par zvaigzni ar Rockstar!")

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV