Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Verka Serdjučka viesosies pasaules mūzikas klubā „Acco"

Katrīna Linde, 17.09.2010. 10:32

Šodien 17. septembrī, pasaules mūzikas klubā „Acco", Grēcinieku ielā 11a, uzstāsies muzikālā parodija par visiem labi zināmo Verku Serdjučku. Parodijas autors Andrejs Andmans skatītājiem sola lielisku šovu trijos cēlienos ar ekstravagantiem tērpiem un interesantākais ir tas, ka Andrejs dziedās pats. Andrejs sevi dēvē par „Tabļetka Radosti", tapēc arī šāds ir pasākuma nosaukums.

„Tabļetka Radosti" būs koncerts, no kā ikviens saņems bagātīgu pozitīvo emociju devu.

Trīsdaļīgais koncertšovs sāksies ap pusnakti, un visas nakts garumā un koncerta starplaikos apmeklētājus izklaidēs un uzmundrinās Dj BBk un Dj Mix.

Pasākuma laikā bārā būs „laimīgās stundas", kad dažādiem dzērieniem tiks piedāvātas īpašas cenas, kā arī kluba bārmeņi piedāvās īpaši šim vakaram veidotus kokteiļus.

Pasaules Mūzikas Klubs „Acco" ir jauns mūzikas klubs, kas atrodas Vecrīgā Grēcinieku ielā 11a un saviem apmeklētājiem piedāvā dažādu kultūru un žanru mūzikas pasākumus, kā arī klubā var nobaudīt lielisku virtuvi un pavārmākslu, kas apvieno ēdienus un dzērienus no vairāk kā 10 pasaules valstīm.

Ieeja klubā bez maksas.

Pasākumu atbalsta: enerģijas dzēriens „Pussy", Randoms.lv, Randevu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV