Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

"Faith No More" paziņo par izjukšanu

Mārtiņš Zviedris, 17.09.2010. 10:45

Amerikāņu roka leģendas "Faith No More" paziņojuši, ka grupas pēdējais koncerts notiks decembrī Čīlē.
"Faith No More" paziņo par izjukšanu

Kolektīvs, kas dibināts astoņdesmito gadu sākumā, pirmoreiz izjuka 1998. gadā un pēc 11 gadiem atkalapvienojās, lai koncertētu virknē festivālu Eiropā.

"Tas tiesa - mēs sniegsim Santjago prasīto - atkalapvienojušos "Faith No More" turneju noslēgsim Santjago, Čīlē, 5. decembrī," grupas taustiņnieka Rodija Botuma twitter.com profilā rakstīto citē nme. Lai arī sākotnēji tika runāts par albuma ierakstīšanu, Botums apstiprina: ar minēto koncertu grupa beigs darbību.

"Manuprāt, ierakstīt albumu bija laba doma," viņš atzina mājaslapā Terra.cl. "Saskaņa bija laba, jo cits citu labi pazīstam. Taču tas nebija tik vienkārši: bija ļoti dīvaini - atgriezties pēc desmitgades." "Atkal kopā sanākt izlēmām, lai vēlreiz izdzīvotu to, kas mums ir kopīgs. Tas mums bija ļoti svarīgi, bet nospēlēt šos koncertus - tas arī ir viss, ko bijām iecerējuši," piebilst Botums.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV