Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Grupa „Dziļā Nemaņā" klausītāju vērtējumam nodod dziesmu "Bez noteikumiem"

Grupa „Dziļā Nemaņā", 17.09.2010. 14:34 | komentāri (3)

Pēc ilgstoša darba ierakstu studijā grupa „Dziļā Nemaņā" ir gatava saņemt klausītāju vērtējumu par savu jaunāko veikumu - dziesmu "Bez noteikumiem".
Grupa „Dziļā Nemaņā" klausītāju vērtējumam nodod dziesmu "Bez noteikumiem"

Neviļus karstākais un aktīvākais darbs pie dziesmas ieraksta sakrita ar šā gada vasaras karstākajām dienām, tāpēc nav brīnums, ka arī pati dziesma ir izdevusies diezgan karsta, aizraujoša un galvenokārt azartiska. "Bez noteikumiem" pauž domu par brīvību, kas mums brīziem tiek ierobežota, iespējams, tāpēc dziesma galvenokārt aizraus jauniešus. Īpaši tos, kuros mīt brīvības gars, tos, kuriem netīk sēdēt dīkā un tos, kuriem patīk būt brīviem.

Grupa „Dziļā Nemaņā", kas darbojas kopš 2006. gada, laika gaitā ir nedaudz mainījusi bundziniekus un bassistus. Tās spēlēšanas stils ir mainījies no klasiska jauniešu izpildīta roka uz diezgan nopietnu un salīdzinoši komplicētu hard rock, alternative metal un pop rock variācijām.
Dziesmu "Bez noteikumiem" interesenti varēs dzirdēt radiostacijās jau tuvākajā laikā, kā arī grupas mūzikas profilā mājaslapā draugiem.lv - http://draugiem.lv/dzilanemana.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV