Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Dziļā Nemaņā" piedāvā jaunu dziesmu

Dziļā Nemaņā, 25.08.2011. 14:57

Rokgrupa „Dziļā Nemaņā", kas kādu laiku atpakaļ laida klajā savu pirmo singlu „Bez noteikumiem", ir gatava nodot klausītāju vērtējumam savu otro studijas ierakstu – dziesmu „Plīša lācītis".
„Dziļā Nemaņā" piedāvā jaunu dziesmu

Paralēli aktīvai koncertdarbībai Rīgā un citos tuvos un tālos dzimtenes nostūros kolektīvs" ir paguvis cītīgi pastrādāt ierakstu studijā. Šī darba rezultāts tapusi dziesma „Plīša lācītis" – "dziesma, kas spēj aizkustināt dāmu sirdis un pierāda, ka arī padrūmos, skaļu rokmūziku dārdinošos un par dzīves taisnībām un netaisnībām kliedzošos īpatņos mīt, kas mazliet salds un mīlīgs. Kas tāds, kas skarbākos huligānus spēj padarīt par mīlīgiem un paklausīgiem kucēniem, rūdītākās staigules par uzticīgām sievām un visatļautīgākos, mantkārīgākos oligarhus – par godavīriem. Katrā no mums slēpjas šāds maziņš „Plīša lācītis", kas apdziedāts šajā naivi saldajā dziesmā ar roķīgi piparota asuma piedevu," stāsta grupa.

Par dziesmu „Plīša lācītis" atzinīgus vārdus teicis grupas Double Faced Eels līderis, Mārtiņš Gailītis jeb Marka: "Grupa, kas turpina latviešu klausītājus iepazīstināt ar rokdziesmām - par to prieks. Skatīsimies kā dziesmai veiksies arī radio staciju topos. Pozitīvi vērtējama ir dziesmas studijas ieraksts. Kungi nav kautrējušies demonstrēt arī to, ka stilistiski pārzina roku un tā uzbūvi. Viena no grupām, kas arī prot labi skanēt koncertos. Par to pārliecinājos šīs vasaras pasākumos. Cik saprotu, apvienību redzēsim arī uz "Studentu Paradīzes" skatuves".

Grupa „"Dziļā Nemaņā" darbojas kopš 2006. gada un laika gaitā grupā ir mainījušies bundzinieki un basisti. Grupas spēlēšanas stils ir audzis no klasiska pagrīdes garāžroka līdz salīdzinoši sarežģītām hārdroka, alternatīvā metāla un poproka variācijām. Nu grupa ir gatava nodot klausītāju un kritiķu vērtējumam savu otro singlu, kas ar smagu darba veseri kaldināts iedvesmas smēdē. Dziesma „Plīša lācītis" drīzumā būs dzirdama radiostacijās, kā arī to iespējams noklausīties grupas mūzikas profilā portālā draugiem.lv – http://draugiem.lv/dzilanemana.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV