Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šajā nedēļas nogalē "Shot Cafe" gaidāmi divi koncerti

Shot Cafe, 01.10.2010. 12:38

Šodien, 1. oktobrī, "Shot Cafe" koncertēs "Beat Retro Scratch", bet dienu vēlāk uz koncertu aicina grupa "Svema".
Šajā nedēļas nogalē "Shot Cafe" gaidāmi divi koncerti

Šodien plkst. 23:00 "Shot Cafe" būs iespēja redzēt DJ un bungu apvienojumu retro dzīvkoncertā "Beat Retro Scratch" izpildījumā. Projekts "Beat Retro Scratch" ir dibināts 2004. gadā, tā dalībnieki apvienojuši patafonu mūziku ar scratch un mūsdienu bitiem. Jauna un jautra pieeja vecai mūzikai. Pagātne atdzimst un apvienojas ar mūsdienas laika pulsu, pateicoties modernai dj-u spēles tehnikai - scratch un modernezētai ritmiskai sekcijai. Pēc koncerta klātesošo ausis priecēs muzikalās apvienības dalībnieks Dj Funkstrot.

Savukārt sestdien, 2. oktobrī , plkst. 23:00 "Shot Cafe" koncertēs "Svema" (Gaismas jūtīgi materiāli). Latvijā pirmā krieviski dziedošā indie/pop/noise grupa jau trešo reizi viesosies piemīlīgajās "Shot Cafe" velvēs ar skaistu akustisko koncertu. Grupu „Svema" jeb „Светочувствительные материалы" kā jaunu muzikālu projektu pēc desmit gadu paralēlas muzicēšanas 2009.gada jūlijā izveidoja grupas „Tribes of the city" ģitārists Sergejs Jaramišjans un grupas „Caterpillar" solists Deniss Bičkovskis. Patreiz grupā spēlē: Deniss Bičkovskis – teksta un mūzikas autors, balss, ģitāra; Sergejs Jaramišjans –ģitāra; Ints Barkāns – bungas; Andris Rozenbergs – bass un Arvīds Audze – perkusijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV