Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"Smokie" Rīgā uzstāsies kopā ar simfonisko orķestri

Makroconcert, 15.10.2010. 00:15

27.decembrī "Arēna Rīga" koncertēs britu rokmūzikas leģendas grupa Smokie, izpildot dziesmas īpašā aranžējumā kopā ar simfonisko orķestri.
"Smokie" Rīgā uzstāsies kopā ar simfonisko orķestri

Smokie tiešām ir leģendāra grupa – pēc 35 radošās darbības gadiem tā joprojām aktīvi koncertē, dodas turnejās un bauda nedalītu publikas mīlestību, lai kurā valstī nenonāktu. Kurš gan neatpazīst viņu klasisko 1976. gada hitu „Living Next Door to Alice" un tā 90-to gadu vidū pārveidoto versiju „Who the F... is Alice", skanīgo „Oh, Carol", liriskās dziesmas „Needles and Pins", „Lay Back in the Arms of Someone", kā arī neskaitāmas citas lieliskas kompozīcijas. Grupas dalībniekus vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, bet ari gadiem ilga draudzība, kas ik koncertā rada lielisku, sirsnīgu atmosfēru.

Smokie apbrīnojamais veiksmes stāsts vijas cauri gadu desmitiem. Grupa apceļojusi vai visu pasauli, uzstājoties miljoniem cilvēku, ieguvusi neskaitāmus zelta un platīna diskus četru dekāžu garumā un ir viena no pasaulē vispopulārākajām un atpazīstamākajām muzikālajām apvienībām.

Šī nav pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā, un visi iepriekšējie koncerti vienmēr guvuši lielisku publikas atsaucību. Šoreiz skatītajiem būs iespējams novērtēt Smokie dziesmas neparastā skanējumā – kopā ar simfonisko orķestri.

Koncertā dzirdēsim gan Smokie zelta fondu – visu laiku populārākās kompozīcijas, gan arī vairākus muzikālus pārsteigumus. Koncertā Rīgā grupa solījusi izpildīt arī dažas Ziemassvētku dziesmas, kuras nebūs iespējams dzirdēt citās turnejas pieturvietās.

Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV