Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Smokie atgriežas Rīgā kopā ar simfonisko orķestri

EasyGet.lv, 26.09.2012. 11:24

3. decembrī hallē "Arēna Rīga" koncertēs britu rokmūzikas leģendas grupa Smokie, izpildot savas dziesmas īpašā aranžējumā kopā ar simfonisko orķestri.
Smokie atgriežas Rīgā kopā ar simfonisko orķestri

Pēc 38 radošās darbības gadiem Smokie joprojām aktīvi koncertē, dodas turnejās un bauda publikas mīlestību, izpildot par populārās mūzikas klasiku kļuvušās dziesmas „Living Next Door to Alice", „Oh, Carol",„Needles and Pins", „Lay Back in the Arms of Someone", „Don't Play Your Rock 'N' Roll To Me", „Mexican Girl" un daudzas citas melodiskas kompozīcijas. Grupas dalībniekus vieno ne vien mīlestība pret mūziku, bet arī gadiem ilga draudzība, kas koncertos rada lielisku, sirsnīgu atmosfēru.

Par spīti vairākām sastāva maiņām, Smokie veiksmes stāsts vijas cauri gadu desmitiem. Grupa apceļojusi vai visu pasauli, uzstājoties miljoniem skatītāju, ieguvusi neskaitāmus zelta un platīna diskus četru dekāžu garumā un ir viena no pasaulē populārākajām un atpazīstamākajām muzikālajām apvienībām.

Šī nav pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā, un visi iepriekšējie koncerti vienmēr guvuši lielisku publikas atsaucību.

Koncertā dzirdēsim gan Smokie zelta fondu – visu laiku populārākās kompozīcijas, gan arī vairākus muzikālus jaunumus.

Biļetes uz koncertu 3. decembrī hallē "Arēna Rīga" nopērkamas Biļešu servisa kasēs. 

Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.com/lv

Foto: Smokie. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV