Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Grupa "De Phazz" Rīgā prezentēs jauno albumu

Makroconcert, 29.10.2010. 17:27

17.novembrī Sapņu Fabrikā notiks grupas De Phazz koncerts, kura laikā izsmalcinātās lounge mūzikas lielmeistari iepazīstinās Latvijas melomānus ar savu jaunāko albumu „lala 2.0".
Grupa "De Phazz" Rīgā prezentēs jauno albumu

Grupas De Phazz daiļrades pamatā ir soul, downtempo un viegla džeza sintēze, kuru iekrāso juteklisks vokāls, pūšamo instrumentu skaņas un neuzbāzīgi trip hopa un latino elementi. 1997. gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents Pits Baumgartens, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus mūziķus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni. Pasaules popularitāti grupa De Phazz ieguvusi jau pēc debijas albuma izdošanas un kopš tā laika kļuvusi par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura glāsmainās un liegās kompozīcijas neapšaubāmi kļuvušas par lounge un chillout žanra klasiku.

2010.gadā izdotais „lala 2.0.", kurā iekļautas 16 dziesmas, ir astotais grupas studijas albums, un tā ierakstīšanā piedalījušies vairāki izcili vokālisti no dažādām valstīm. Pavasarī De Phazz izdeva albuma pirmo singlu ar nosaukumu „No story", kura skandalozais videoklips un ironiskais dziesmas teksts jau izpelnījies lielu mūzikas mīlētāju atzinību.

Koncertā Rīgā 17.novembra vakarā skatītājiem būs iespējams baudīt gan De Phazz jaunākā albuma kompozīcijas, gan, protams, arī dziesmas, kas gadu gaitā projektam atnesušas pasaules popularitāti.

Biļetes iegādājamas Biļešu Servisa kasēs un internetā.

Vairāk informācijas: http://www.makroconcet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV