Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

De Phazz atgriežas Rīgā ar koncertu un jaunu albumu

EasyGet.lv, 07.08.2012. 13:52

27. oktobra vakarā koncertzālē „Palladium" notiks grupas De Phazz koncerts, kura laikā lounge mūzikas lielmeistari iepazīstinās ar savu jaunāko albumu, informē "Makroconcert" pārtāvji.
De Phazz atgriežas Rīgā ar koncertu un jaunu albumu

Grupas De Phazz daiļrades pamatā viegla džeza un modernu ritmu sintēze, kuru iekrāso juteklisks vokāls. 1997. gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents un „lounge mūzikas krusttēvs" Pits Baumgartners, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus vokālistus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni, kas vienlaikus ir arī vairāku dziesmu līdzautori.

Popularitāti pasaulē grupa De Phazz ieguvusi jau pēc debijas albuma izdošanas un kopš tā laika uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura kompozīcijas kļuvušas par lounge un chillout žanra klasiku.

Grupas jaunākais, jau devītais albums „Audio Elastique" izdots 1. jūnijā, un tajā iekļautas 16 dziesmas, kuru skanējums variē no organiskas elektroniskās mūzikas līdz klasiskam džezam.

Koncertā Rīgā 27. oktobrī skatītājiem būs iespējams baudīt gan De Phazz jaunākā albuma kompozīcijas, gan arī dziesmas, kas gadu gaitā projektam atnesušas pasaules slavu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs.

Foto: De Phazz. Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV