Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

"R.E.M." jaunā albuma tapšanā sadarbojas ar vairākiem mūzķiem

Mārtiņš Zviedris, 05.11.2010. 13:23

"R.E.M." vēsta, ka viņu gaidāmajā albumā piedalīsies Edijs Veders, Patija Smita un Pīčīza.
"R.E.M." jaunā albuma tapšanā sadarbojas ar vairākiem mūzķiem

Kā Spin.com stāsta Džordžijas trio multiinstrumentālists Maiks Milzs, 2011 . gadā gaidāmais "R.E.M." piecpadsmitais studijas albums "Collapse into Now" būšot daudz "ekspansīvāks" nekā 2008. gada "Accelerate". "Accelerate centāmies visu pateikt ar tik īsām un ātrām dziesmām, cik vien iespējams." [..] "[topošajā albumā] gribējām dažādību -neierobežot sevi, sacerot kāda noteikta veida dziesmas. Ir ļoti lēnas un skaistas, dažas vidēji ātras un trīs četras īsteni roķīgas," tā Milzs.

Diska dziesmu saraksts vēl nav publiskots, bet, kā atklāja mūziķis dziesmā, kuras nosaukums ir 'Blue' , ierakstā grupai piebiedrojusies Ņujorkas septiņdesmito gadu punk kustības pirmā lēdija Petija Smita. Citas kompozīcijas (tajā esot vārds aligators) ieskaņojumā piedalījusies elektroniskās mūzikas skatuves provokatore Pīčīza, bet "Pearl Jam" frontmens Edijs Veders būšot dzirdams dziesmā 'It Happened Today'.

Ieraksti tapuši Berlīnē, Nešvilā un Ņūorleānā. Kā atzīst Milzs, grupas iecienītajās pilsētās viņi ne vien strādājuši ,bet arī gluži vienkārši labi pavadījuši laiku, un tajā savukārt svarīga loma bijusi vietējo ēdienu un dzērienu baudīšanai.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV