Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

„Take 6” eņģeļu balsis Rīgā

Aiga Leitholde, 02.12.2010. 19:48 | komentāri (1)

Titulētās amerikāņu vokālās grupas koncerts Kongresu namā 30. novembrī lieliski iederējās mierīgajā Adventes noskaņā, tāpēc neizbrīnija tas, ka zālē brīvu vietu gandrīz nebija.
„Take 6” eņģeļu balsis Rīgā

Galerijas:

Labāku redzamību nodrošināja liels ekrāns, kurā varēja sekot līdzi koncerta notikumiem. Seši mūziķi sēdēja uz augstiem bāra krēsliem, pieceļoties sava solo laikā vai sarunājoties ar klausītājiem. Vokālās grupas koncerts bija ceļojums populārās mūzikas vēstures labirintos. Sešas atšķirīgas balsis – bass, baritons un četri tenori - kopā veidoja vienu skanīgu balss instrumentu. Katrs  savu individualitāti parādīja solo numurā. Skanēja džezs, blūzs, souls un gospelis.

Laiku starp dziesmām mūziķi aizpildīja ar jautriem, nedaudz teatrāliem stāstiem, demonstrējot aktieru dotības. Koncerta beigās enģeļu balsis pārtapa bītboksā, godinot popmūzikas karaļa Maikla Džeksona piemiņu. Viss priekšnesums ilga nedaudz vairāk par stundu, kas ļāva klausītājiem gūt pēc iespējas koncentrētākas emocijas, bet mūziķiem nepārslogot balsis, savus jutīgos instrumentus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV