Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Denijam Filtam liedz dzimtās puses pazīstamākā tēla titulu

Mārtiņš Zviedris, 06.01.2011. 10:02

Britu smagās mūzikas apvienības „Cradle of Filth" frontmens internetaptaujā atzīts par Austrumanglijā atrodošās Safolkas grāfistes seju, bet vietējie tūrisma funkcionāri atteikušies atzīt mūziķa uzvaru.
Denijam Filtam liedz dzimtās puses pazīstamākā tēla titulu

Aptauju veica organizācija "Choose Suffolk", kas popularizē grāfisti kā tūristiem pievilcīgu vietu. Mājaslapā "Suffolkicons.com" ļaudis aicināja ievietot, viņuprāt, Safolkas pazīstamāko tēlu (cilvēku, ainavu, produktu) foto un balsot par tiem.

Filts (īstajā vārdā Daniels Loids Deivijs) ieguva 13025 balsis, vairāk nekā seškārt apsteidzot tuvāko sekotāju, taču 20 finālistu skaitā netika iekļauts.

"Lai arī dažs attēls, iespējams, guva apmeklētāju lielāku atsaucību, padome uzskata: izvirzītajiem kritērijiem atbilst tās apstiprinātais saraksts," "NME" pauda "Choose Suffolk" vadītājs Tims Pāsmors.

Filts intervijā "Spinner.com" balsojumu nosauca par komplimentu, neslēpa, ka Safolkai pieder viņa sirds, un piebilda, ka pats aptaujā būtu izvēlējies "Adnams" alu.

Novembrī klajā nāca "Cradle Of Filth" devītais studijas albums 'Darkly, Darkly, Venus Aversa'.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV