Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sandija Vīgante un BuGaGa Project piedāvā jaunu dziesmu

Artūrs Plīts, 10.01.2011. 11:29

Sandija Vīgante un BuGaGa Project turpina sadarbību un piedāvā klausītājiem savu ceturto kopīgo singlu „Par To". Dziesmas tēma ir tradicionāla - mīlestība, bet katra cilvēka domas par šo tēmu šķiet savādākas un laikam, nekad par to nebūs pateikts pārāk daudz.
Sandija Vīgante un BuGaGa Project piedāvā jaunu dziesmu

„Tā ir dziesma par mīlestību, kura var būt gan laimīga, gan sāpīga, bet kopumā dziesma veidota uz pozitīvas nots un mudina saskatīt savas prioritātes un lietas, kuras ir apkārt, nevis noslēgties savās problēmās. Smaidīsim, smiesimies un sapņosim, jo tikai tā, mēs spējam aizmirsties no visa sliktā un nevajadzīgā!" aicina Sandija.

Sandija Vīgante darbojas gan kā soliste, gan kā dalībniece grupā "eTeens", un ir piedalījusies daudzos konkursos, kuros ieguvusi augstas vietas, tādēļ jau ir ieguvusi atpazīstamību klausītāju vidū. Pazīstamākās dziesmas, kuras Sandija ir izdevusi, tapušas sadarbībā ar tādiem producentiem, kā Dween - "Baltas pārslas" un "Manas acis iemīlējās", BuGaga Project - "Jaunais Gads", "Laiks šķir no visa" un „Gribu dziedāt", kā arī ar Ralfu Eilandu - "Piecelies Un Ej".

Deju un klubu mūzikas producents BuGaga Project, kurš savu mūziķa karjeru uzsāka tikai salīdzinoši nesen, jau ir paspējis radīt vairākus klausītājiem atpazīstamus remiksus, piemēram, "Iedomu Spārni" - "Kas Noticis", Ēriks Budēvics - "Tava Sirds Lai Skrien", Lauris Reinis "Sirds sadeg neparasti" un „Es skrienu", tomēr savu darbību pēdējā laikā saista ar savu singlu izdošanu. Viena no šādām sadarbībām tika uzsākta 2009.gada nogalē ar dziedātāju Sandiju Vīganti, ar kuru kopīgi jau ir radīti vairāki singli.

Jau no šīs nedēļas skaņdarbs "Par To" nonāks Latvijas radiostacijās, kā arī būs pieejams lejupielādei Latvijas interneta mūzikas veikalā Platforma.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV