Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Grupa "The Picture" dodas pie Anglijas latviešiem

Maija Eglīte, 19.01.2011. 10:19 | komentāri (1)

Strādājot un kaļot nākotnes plānus, grupa "The Picture" jauno gadu iesāk ar nelielu tūri uz Angliju, kur paredzēti trīs koncerti: Londonā, Bradfordā un Halifaksā. Jau janvāra beigās, "The Picture" dosies sniegt sirsnīgus koncertus, lai iepriecinātu tos latviešus, kas dzīvo aiz Latvijas robežas.
Grupa "The Picture" dodas pie Anglijas latviešiem

Grupa 14. februārī svinēs piecu gadu dzimšanas dienu un kopš pastāvēšanas sākuma klausītājus ir spējusi priecēt gan ar saviem skaņdarbiem, gan arī ar "Prāta Vētras", "Līvu", Fēliksa Ķiģeļa, "The White Stripes", Peter Bjorn & John un citu pasaulē un Latvijā pazīstamu mūziķu repertuāru. Radio SWH Latvijā grupu "The Picture" ir nodēvējuši par jauno "Prāta vētru". Paši savu skanējumu definē ar nosaukumu "melodiskais roks", kas apvieno lirikas un melodiju ar ritmisku un dzīvīgu ģitāru skanējumu.

Grupas "The Picture" pamatsastāvu veido pieci labākie draugi jau kopš skolas gadiem, kas arī ir pamatā grupas idejai – draudzība un mīlestība pret mūziku, kas vieno. Grupā muzicē Kaspars Eglītis - Vokāls/akustiskā ģitāra; Miķelis Leināts – Bass; Nauris Brikmanis – Bungas; Jānis Brakmanis – Ģitāra; Gundars Caune - Solo ģitāra/backvokāls/taustiņi.

„Mēs vienmēr esam ticējuši, ka ar skaņas palīdzību pasauli kaut uz brīdi var padarīt labāku, un ja mēs kaut uz brīdi kādam liekam justies labāk, savu labo darbu uz zemeslodes jau esam paveikuši," atklāj "The Picture".

"The Picture" 28. janvārī uzstāsies Londonas centrā, DVF Londonas namā (adrese: 72 Queensborough Terrace, London, W2 3SH). Tā ir vieta, kur atpūšas Londonas latvieši un kaut arī prom no dzimtenes, gūst saujiņu mājas sajūtu. Šoreiz par mājas sajūtu "The Picture" būs īpaši parūpējušies, atvedot no Latvijas daudz skaistu dziesmu.

Grupas viens no nozīmīgākajiem koncertiem būs 29. janvārī Bradfordā, Latvian Welfare Fund & Club (adrese: 5 Clifton Villas, Bradford, BD8 7BY), kurā iepriekš uzstājušies tādi mākslinieki no Latvijas kā "Dzelzs Vilks", "Līvi" un Ivo Fomins. "The Picture" repertuārā ir iekļāvuši gan savas dziesmas, gan populāras ārzemju kaverversijas.

30. janvārī "The Picture" sniegs savu koncertu Daugavas Vanagu Fonda Bradfordas un Halifaksas nodaļā (adrese: 8 Lord Street), kur sniegs īpašu koncertu tikai lūgtiem viesiem. Koncerta repertuārā iekļautas daudz latviešiem nozīmīgas un skaistas dziesmas, no tām daļa arī tautasdziesmas.

Vairāk par grupu:

http://www.draugiem.lv/thepicture

Foto: grupa "The Picture", autors H.Verpakovskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV