Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„All day long", „Mango" un „Cacophonics" koncertēs LMA Studentu klubā

Elīna Korne, 24.02.2011. 09:08

Piektdien, 25. februārī, ap plkst. 23:00 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 uzstāsies trīs grupas – „All day long", „Cacophonics" un „Mango".
„All day long", „Mango" un „Cacophonics" koncertēs LMA Studentu klubā

Ska/punk grupa „All day long" pērnā gada nogalē nosvinēja 10. dzimšanas dienu, kā arī pievērsās intensīvam darbam studijā, solot drīzumā laist klajā debijas albumu. Šajā koncertā, kas būs grupas pirmā publiskā uzstāšanās šogad, būs dzirdamas gan pārbaudītas vērtības un labi zināmas dziesmas, gan tādas, ko klausītāji dzirdējuši krietni retāk, taču arī tās tikšot iekļautas gaidāmajā grupas albumā.

Pašmāju punk/rock grupa „Cacophonics" nupat atgriezusies no jau otrās koncerttūres Krievijas plašumos. Lai arī uz kaimiņvalsti grupa devās pavisam citādā sastāvā, šajā koncertā uz skatuves kāps visi ierastie dalībnieki, kā arī ar piedzīvojumiem un iespaidiem dalīsies Krievijas apceļotāji.

Savukārt, „Mango" rindās ir atgriezusies grupas vienīgā dāma. Pēc gada pārtraukuma un tālu zemju iepazīšanas, pie basģitāras stīgām atkal ķersies Ieva, kuru līdz šim aizvietoja kolēģis no „All day long".

Ieeja klubā no plkst. 22:00

Ieejas maksa: 2,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV