Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

„All day long" valsts svētku dienā aicina uz 10 gadu jubilejas koncertu

EasyGet.lv, 14.11.2012. 09:15

Tāpat kā citus gadus, arī šogad viena no Latvijas vecākajām ska grupām „All day long" svin 10 gadu jubileju klubā „Nabaklab" 18. novembrī. Ņemot vērā maiju pareģojumus par pasaules galu 2012. gada 21. decembrī, šī grupas jubileja var izrādīties pēdējā.
„All day long" valsts svētku dienā aicina uz 10 gadu jubilejas koncertu

„All day long" pamatoti var dēvēt par vienu no vecākajām pašreiz aktīvajām ska grupām Latvijā, kas sāka savu darbību līdzās tādām jau nepastāvošām mūzikas apvienībām „Voiceks Voiska" un „Pest of a child". Arī šogad „All day long" savu jubileju svinēs novembra vidū, šoreiz datums izrādījies zīmīgs – 18. novembris – Latvijas Republikas proklamēšanas gadadiena. Tas gan izvēlēts nejauši, lai gan par salūtu jubilejā „All day long" būs prieks.

Grupas sveicēju vidū šogad būs grupas „Band Mango" un „PND", kā arī vairāki dīdžeji un, iespējams, vēl kāds pagaidām neizziņots viesis.

Šis „All day long" koncerts būs pēdējais līdz decembrī gaidāmajai koncerttūrei. Paralēli notiek gatavošanās arī albuma izdošanai, kas, ja pasaules gals tomēr nepienāks, gaidāms 2013. gada pavasarī.

Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, ieeja 18. Novembra vakarā no plkst. 20:00, pasākuma sākums – 21:00.

Foto: All day long. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV