Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

„ILY Sessions" bārā "I Love You" martā

Dace Volfa, 04.03.2011. 16:43

Pirmajā pavasara mēnesī Vecrīgas bāra „I Love You" sestdienas koncertu sērijā spēlēs „Acid Rain", Martin Confused un El Mars, bet jaunie izpildītāji sacentīsies pie brīvā mikrofona.
„ILY Sessions" bārā "I Love You" martā

5. martā plkst. 22:00 bārā "I Love You" koncertēs grupa „Acid Rain" mājīgā atmosfērā parādīs klausītājiem gan pavisam jaunu ideju par to, kas ir „Acid Rain", gan jaunu dziesmu no gaidāmā albuma.

12. martā plkst. 22:00 ar solo priekšnesumu uzstāsies Martin Confused. Tieši pirms mēneša šajā pašā vietā viņš iepriecināja sanākušos ar aizrautīgu improvizētu uzstāšanos slēgtā ballītē, toties tagad uz Martin Confused koncertu aicināts ikviens interesents.

19. martā plkst. 20:00 notiks konkurss jaunajiem dzejniekiem un mūziķiem „Open Mike". Noteikumi un pieteikšanās – „I Love You" mājaslapā. Sezonas uzvarētājs uzstāsies uz „I Love You" skatuves festivālā „Positivus 2011".

26. martā plkst. 22:00 beidzot būs pienākusi ilgi gaidītā atkaltikšanās ar mūziķi un pasaules apceļotāju El Mars.

Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Ieeja – vienmēr bez maksas.

Resursi internetā:
www.iloveyou.lv
www.acidrainmusic.com
www.martinconfused.lv
http://www.myspace.com/elmarsmusic

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV