Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Bāram „I Love You" - astoņi gadi

EasyGet.lv, 12.12.2011. 12:12

Vecrīgas bārs „I Love You" aicina uz dzimšanas dienas svinībām pirmdien, 19. decembrī, informē Dace Volfa.
Bāram „I Love You" - astoņi gadi

Bārs „I Love You" Aldaru ielā 9 durvis vēra 2003. gada 19. decembrī , kļūstot par alternatīvu Vecrīgas ierastajam popmūzikas troksnim. Šeit uzstājušies daudzi pašmāju mūziķi, kā arī viesi no ārzemēm – Franks Tērners, Niks Pārkers (UK), Tomass Denvers Džonsons (SWE), „Ewert and The Two Dragons", Iiris, „Malcolm Lincoln" (EE), Markas Palubenka (LT). Savas pēckoncertu ballītes bārā rīkojuši „Kings Of Convenience", „múm", „Sigur Rós".

„I Love You" astoņu gadu dzimšanas dienas svinību īpašie viesi būs igauņu grupa „Malcolm Lincoln", kas šovasar sniedza neaizmirstamu koncertu uz „I Love You" skatuves „Positivus" festivālā.

Elektropopa grupu „Malcolm Lincoln" 2009. gadā dibināja dziedātājs Robins Juhkentāls. Grupas nosaukums radies no nepareizas atbildes Igaunijas „Gribi būt miljonārs?" spēlē, kad kāds dalībnieks ASV prezidenta Linkolna vārdam izvēlējās variantu Malkolms, nevis Abrahams.

„Malcolm Lincoln" debijas albumu „Loaded With Zoul" 2010. gada maijā izdeva „Universal Music Finland & Baltics". No sākotnējā dueta „Malcolm Lincoln" ir izveidojies par piecu mūziķu ansambli, kas piedāvā aizraujošu dzīvo uzstāšanos.
Pirms un pēc „Malcolm Lincoln" uzstāšanās par ballīti rūpēsies dīdžeji Kārlis Dagilis un Toms Grēviņš ar savām vinila plašu kolekcijām.

Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Ieeja – vienmēr bez maksas. Dzimšanas dienā gaidīsim viesus jau no pulksten 18:00.

Vairāk informācijas: www.iloveyou.lv

Foto: Malcolm Lincoln. Foto (c) Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV