Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Sarīkojumā "Parallel Reality Exclusive" uzstāsies [Ex] da Bass

Artis, 25.03.2011. 15:29

Piektdien, 1.aprīlī, klubā "Grifs" gaidāms viens no šīs ballīšu sezonas masīvākajiem pasākumiem – "Parallel Reality Exclusive" kopā ar [Ex] da Bass.
Sarīkojumā "Parallel Reality Exclusive" uzstāsies [Ex] da Bass

[Ex] da Bass ir apvienības „Illegal DJ Team Riga" līderis, „European Hit Radio" šova „Party Service" veidotājs, Baltijas valstu pārstāvis 2006.gada „Loveparade" Berlīnē, singlu „Riga Nights", „No More Lonely Nights", „High On", „Augšā, Lejā" īpašnieks, „Latvijas DJ Top 2010" aptaujas populārākais un profesionālākais dīdžejs.

1. aprīļa sarīkojuma apmeklētāji aicināti ievērot īpašu dresskodu – inside out or backwards. "Ne katru dienu mēs varam pajokot, ka kāds uzvilcis t-kreklu otrādāk vai ačgārni un vēl jo vairāk – ne katru dienu mēs to patiesi varam izdarīt un justies kā savējie! Nav svarīgi vai apģērbs uzvilkts ar iekšpusi uz āru vai ar aizmuguri uz priekšu, vai pat abi kopā, galvenais, lai šķiet smieklīgi pašam un tad jau varēsim pasmiet arī viens par otru," mudina sarīkojuma organozatori.

1.aprīļa ačgārnos tusētājus iemūžinās profesionāls fotogrāfs – Jānis Spigovskis.

[Ex] da Bass iesildīs un pasākumu noslēgs – DJ Artemio /Parallel Reality/

Noderīgas saites:

http://www.klubs-grifs.lv
http://www.illegal.lv
http://www.youtube.com/officialexdabass

Seko līdz aktuālākajām un jaunākajām ziņām par pasākumu – http://twitter.com/djartemio vai http://www.sekoman.lv/artemio

Ieejas biļetes cena draudzīga: ievērojot dresskodu – Ls 2,50, pārējiem – Ls 3,50.

Vakara dzēriens par īpašu cenu – Tullamore Dew + kola!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV