Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Uz koncertu mūzikas bārā "Sunny Melody" aicina grupa "Credo"

Ilze Upeniece, 28.03.2011. 09:55

1. aprīlī plkst. 21:00 mūzikas bārā "Sunny Melody" uzstāsies leģendārā latviešu grupa "Credo", kura koncertā pirmatskaņos savas jaunākās dziesmas, tai skaitā tiks izpildīta dziesma no pēdējā videoklipa "Mazliet par daudz". Koncertā neizpaliks arī vecie labie "Credo" hīti, kuri bijuši populāri kopš grupas rašanās 80.gadu sākumā, kad Latvija piedzīvoja īstenu Credomāniju.
Uz koncertu mūzikas bārā "Sunny Melody" aicina grupa "Credo"

Koncertā uzstāsies Guntis Veits - balss, ģitāra, Artūrs Palkēvičs - taustiņinstrumenti, ģitāra, balss, Aivars Vīksna - basģitāra, Gundars Lintiņš - sitamie instrumenti

1980. gadu sākumā grupa kļuva par populārāko koncertējošo grupu Latvijā.Tolaik cilvēki pat naktīs stāvēja rindā pēc koncertu biļetēm. "Credo" spēlēja 11 koncertus nedēļā, ļaujot presei, radio, televīzijai un, protams, klausītājiem piedzīvot īstenu Credomāniju.

1997. gadā, pēc septiņu gadu klusēšanas, "Credo" atsāka koncertēt un radoši strādāt pie jauniem ierakstiem. Kopš tā laika izdoti vairāki albumi un videoklipi.

Ieeja - Ls 5. Koncerta sākums 21:00, ieeja no 20:00

Vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām rezervēt savlaicīgi zvanot pa tālr.: +371 28651561

Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas „Days Hotel Riga VEF" 6.stāvs.

www.sunnymelody.lv

Twitter: sunnymelodybar

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV