Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Kortnija Lova meklē "biezu" draugu

Mārtiņš Zviedris, 26.05.2011. 13:59

Grupas "Hole" seja un balss, kuras dzīves gaitas prese nesen saistīja ar britu aristokrātu Henriju Olsopu, apliecinājusi, ka vēlas kļūt par bagātnieka "otro pusi".
Kortnija Lova meklē "biezu" draugu

"Pašlaik interesējos tikai par plutokrātiem – kā patiesi, patiesi bagātiem puišiem," Kurta Kobeina atraitni citē "music-news.com". Kortnija pauž pārliecību, ka agrāk vai vēlāk viņai arī izdosies tādu "nomedīt".

Atkarību portālam "TheFix.com" 46 gadus vecā mūziķe atzinusi: kopš 2005. gada, kad atteikusies no heroīna, kokaīna un citām narkotikām, prieku dzīvei piešķir "romantiskas attiecības" un "luksuss".

"Uzturu sevī dzīvību ar mazām romantiskām attiecībām un seksualitāti - tā gūstu pārliecību, ka dzīve ir brīnišķīga," Lova atbild uz jautājumu, kā pavada brīvo laiku, būdama skaidrā. "Vienalga, kādi ir tavi ienākumi, luksuss ir svarīgs," viņa piebilst.

Kornija uzsver, ka izjūt īpašu prieku par "Hole" nesenāko albumu "Nobody's Daughter" – gan par tapšanu (par spīti mokošai diētai, kādu viņa tolaik ievērojusi), gan rezultātu. "(..) Galu galā tas izdevās un ir viens no maniem vismīļākajiem ierakstiem (..)," rezumē autore.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV