Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Svjata Vatra koncertēs Rīgā

EasyGet.lv, 18.07.2011. 10:13

Folkklubā Ala Pagrabs 21. jūlijā plkst. 22:00 koncertu sniegs posfolkloras grupa "Svjata Vatra" no Igaunijas, informē kluba pārstāve Agnese Kārkle.
Svjata Vatra koncertēs Rīgā

Igauņu un ukraiņu grupa „Svjata Vatra" ir dibināta 2005. gadā, kad grupas vadītājs Ruslans pārcēlās uz Igauniju. Caur mūziku viņi kļūst tuvāki publikai, ka pazūd robežas starp muzikantiem un skatītājiem. Šis ir četru mūziķu projekts, kurš izgaismo Ukrainas etniskās mūzikas saknes. Tā ir nacionālā mūzika, kura ietver sevī Mātes Dabas melodijas, kur katrai notij ir savs stāsts.

Svjata Vatra spēlē austrumeiropeisku mūziku, jo tā ļauj sajust saistību ar pagātni. Grupa spēlē pozitīvu, humānu mūziku - tādu, kurā nav agresijas, kurā sajūtami Ukrainas, Igaunijas, Grieķijas mūzikas ritmi.

Grupa jau iepriekš ir viesojusies Latvijā festivālos „Baltijas saule" un „Positivus".

Uz šo koncertu ir aicināti visi, kas vēlas izjust īstu igauņu-uraiņu mūziku, pasniegtu īstenā festivāla manierē. Solīts arī ugunsšovs un citi mūzikas pasākumi šajā vakarā, kā arī auksts latviešu alus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV