Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Publicēts Fonofest 2011 atskata video

Jānis Sildniks, 25.07.2011. 18:38 | komentāri (1)

Divas nedēļas pēc veiksmīgi aizvadītā „Fonofest", kurš Cēsu novada „Uplandos" norisinājās jau septīto gadu pēc kārtas, tiek piedāvāts pasākuma video atskats.
Publicēts Fonofest 2011 atskata video

Festivāla atskaņas ballītē „Fonoklubā" apmeklētājiem tika piedāvāts atgriezties „Fonofest" atmosfērā gan tā organizatoriem gādājot par dejām, gan visa vakara garumā aplūkojot nemontētus video materiālus no iepriekšējiem gadiem. Tāpat pirmo reizi publiski tika atskaņots Jurģa Rudmieža un Anetes Rūķes veidotais festivāla oficiālais atskata video:

Festivāla direktors Lauris Sildniks stāsta, ka „pasākums kopumā aizvadīts veiksmīgi un jau ir uzsākts darbs pie „Fonofest 2012". Šogad daudz tika eksperimentēts gan ar muzikālo daudzveidību, gan ar tīri tehniskas dabas jautājumiem, un varu droši teikt, ka viss izdevās, kā iecerēts. „Fonofest 8" varam gaidīt ar jauniem pārsteigumiem un noteikti turpināsim iesākto attīstības gaitu."

Foto no festivāla aicinām aplūkot šeit.

www.fonofest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV