Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumā "Amber Muse Xtra" uzstāsies DJ Meri un vokāliste Eva K

Amber Muse Records, 14.09.2011. 14:05

Piektdien, 23.septembrī, restorānā „Merlin" (Maskavas ielā 4) pasākumā Amber Muse Xtra, atbalstot viskijam „Jack Daniels", Igauņu mūziķis DJ Meri prezentēs savu jaunu dziesmu „Warmer Days", kuru kopā ar citiem Rulers of the Deep ierakstiem izpildīs vokāliste Eva K! Tāpat uzstāsies arī dīdžeji Bogdan Taran un Max Lomov.
Pasākumā "Amber Muse Xtra" uzstāsies DJ Meri un vokāliste Eva K

Paralēli veiksmīgajai darbībai atzītajā Igauņu duetā Rulers of the Deep, tā dalībnieks DJ Meri kopš 2000-o gadu vidus ir izdevis solo ierakstus. Pēc viņa personīgo singlu izdošanas uz NRK un Big Love, Meri ir uzsācis ciešu sadarbību ar britu skaņu ierakstu firmu Manchester Underground Music (MUM) ar vārdu DJ Meri un Cylon. Kad MUM menedžeri apmeklēja Rulers of the Deep uzstāšanos Igaunijā, izdzirdot dziesmu „Warmer Days" un redzot publikas vētraino reakciju, uzreiz novērtējuši to potenciālu un nolēmuši izdot pie sevis singlu ar remiksiem! Izteiktu šī liquatech stila ieraksta piekritēju vidū ir arī leģendārais Tom Middleton.

DJ Meri Rīgā ieradīsies kopā ar vokālisti Eva K, kura ne tikai ierakstījusi vokālo partiju viņa jaunajai dziesmai „Warmer Days", bet arī izpildījusi vairākas melodijas Rulers of the Deep albumos. Ballītē Amber Muse Xtra viņa nodziedās kā jauno, tā arī jau pazīstamās kompozīcijas. Savus setus gatavo arī Bogdan Taran un Max Lomov.

„Mēs vienmēr meklējam interesantas vietas saviem pasākumiem, un esam ārkārtīgi gandarīti par vienošanos ar restorānu „Merlin" Spīķeru kvartālā, lai aizvadītu Amber Muse Xtra tieši pie viņiem. Man personīgi ir svarīga atmosfēra un interjers, un tur ir tik mājīgi, ka gribās uzkavēties, - stāsta Bogdan Taran. – Starp citu, šajā rudenī mēs gatavojamies nosvinēt Amber Muse Records septīto dzimšanas dienu, kurai par godu tiek gatavota izlase un ballīte!"

Pasākums Amber Muse Xtra notiks 23.septembrī no 22:00 līdz 5:00. Ballīti atbalsta viskijs „Jack Daniels", kas bārā būs pieejams par īpašu cenu. Ieeja no viesu saraksta vai ar flajeri – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā jānosūta vārds un uzvārds uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 23.septembra 19:00)

„Warmer Days":

Vairāk informācijas:
www.facebook.com/djmeriakacylon
www.facebook.com/rulersofthedeep
www.merlin.lv

Foto: DJ Meri. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV