Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Mario Basanov & Vidis uzstāsies Amber Muse Xtra Open-air pasākumā

Amber Muse Records, 28.07.2011. 10:07

Ballīte Amber Muse Xtra atgriežas pēc mēneša pārtraukuma un notiks sestdien, 6.augustā, bāra "Just" terasē "Triangula" bastionā (11.novembra krastmala 17), piedaloties viesu zvaigznēm no Lietuvas – Mario Basanov & Vidis, kā arī vietējiem dīdžejiem.
Mario Basanov & Vidis uzstāsies Amber Muse Xtra Open-air pasākumā

Augusta pasākums Amber Muse Xtra notiks "Triangula" bastiona vidējā stāvā – bārā "Just", kur ir uzstādīts tenta jumts, kas sniedz iespēju baudīt vasaras gaisu, Daugavas skatus un tajā pašā laikā nebaidīties no laika apstākļiem. Kopā ar open-air pasākuma galvenajiem viesiem Mario Basanov un Vidis uzstāsies Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy. Skanēs nu-disco, deep & slow house, house un elektronikas virziena ieraksti. Vizualizācijas no projekta CBETOMUSIC.

Mario Basanov & Vidis apvienoja spēkus 2007.gadā, lai izveidotu visietekmīgāko Lietuvas producentu duetu un kopš tā brīža ir producējuši gandrīz visus Lietuvas elektronikas māksliniekus. Viņu pirmais kopīgais darbs – Atjazz un Roberta Ouensa (Robert Owens) kompozīcijas „Love Someone" remikss, kas uzreiz tika pamanīts un nospēlēts tādu meistaru vidū kā Žils Petersons (Gilles Peterson) un Pīts Tongs (Pete Tong). Debijas dziesma „I'll Be Gone", kas ierakstīta kopā ar Jazzu, negaidīti kļuva par nacionālo fenomenu: iekaroja pirmās vietas radio topos, pusgadu noturējās Baltijas MTV divdesmitniekā un kļuva par pašu populārāko Lietuvas ierakstu blogos un Youtube. Pagājušā gada decembrī uz sava ierakstu leibla Silence Music duets izdeva debijas albumu „Eyes Wide Shut". Kopš šī gada mūziķi ir sākuši strādāt ar saīsinātu vārdu Mario & Vidis un gatavojas izdot jaunus singlus uz leibliem Endless Flight (Japāna), Future Classic (Austrālija), Best Works (Vācija) un Crosstownrebels (Anglija) ar remiksiem no Soul Clap, John Talabot, Andre Lodemann, Marcus Worgull un Softwar.

Sarīkojums sāksies plkst. 22:00 un ilgs līdz plkst. 6:00 rītā. Ieeja pasākumā Amber Muse Xtra pēc viesu saraksta – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūt viesu sarakstā var, līdz 6.augusta plkst. 18:00 iesūtot savus vārdus un uzvārdus uz e-pastu info@ambermuse.com.

Atbalsta: tekila El Jimador, Albert Hotel, Ind-ex.lv, Nightlife.lv, DanceRadio.lv

Info:
www.facebook.com/mariovidis
Mūzika:
www.soundcloud.com/mariovidis
Videokanāls:
www.youtube.com/silencefamilyltd

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV