Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Mūzikas bārs "Sunny Melody" atsāks sezonu

Ilze Upeniece, 19.09.2011. 13:44

Šajā rudenī mūzikas bāra "Sunny Melody" repertuārs būs muzikāli bagātīgs, piedāvājot koncertus vidažādākajām gaumēm. Oktobra un novembra koncertu programma atšķirsies no iepriekš ierastā mūzikas bāra repertuāra - uzstāsies gan latviešu dziedātāji, gan džeza mūziķu apvienības, gan krievu estrādes mākslinieki.
Mūzikas bārs "Sunny Melody" atsāks sezonu

Koncertu sezona tiks atklāta 7. oktobrī, skanot īstām latviešu roka dziesmām Ainara Virgas izpildījumā. Tā ir vienreizēja iespēja baudīt "Līvu" labākās dziesmas akustisko ģitāru skanējumā!

Savukāt 14. oktobrī koncertu sniegs starptautisks džeza trio "Z Park", kas uzstāsies kopā ar dziedātāju no Lietuvas - Mariju Aliukaiti. Tiks izpildītas gan bulgāru un lietuviešu tautas dziesmu aranžijas, gan brazīļu un franču mūzikas oriģinālās kompozīcijas.

21. oktobrī mūzikas bārā "Sunny Melody" tautā iemīļotas melodijas izpildīs Ivo Fomins, bet 28.oktobrī gaidām visus krievu mūzikas autora un izpildītāja Aleksandra Kirssa cienītājus.

Arī novembra koncertos uzstāsies dažādu žanru mākslinieki. 4. novembrī romantiskas un sirsīgas dziesmas izpildīs grupa "Otra Puse". 11. novembrī uz mūzikas bāra skatuves kāps vokālā grupa "Framest" ar pasaulē atzītām džeza kompozīcijām un pašu dalībnieku veidotām aranžijām. Novembra mēneša programma noslēgsies 25. novembrī ar tādu mākslinieku uzstāšanos kā Mr.Sim, Aleksandrs Kirssa, Nataša Galiča un Rita koncertprogrammā "Mana rīdziniece".

Ieeja koncertos - Ls 5. Biļetes iegādājamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Galdiņa rezervācija - Ls 5 (līdz 5 personām).

Ieeja no 20:00, koncerta sākums 21:00.

www.sunnymelody.lv

Foto: Ainars Virga. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV