Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

"Sunny Melody" aicina uz grupas "Framest" koncertu

EasyGet.lv, 03.11.2011. 10:50

Lāčplēša dienas vakarā, 11. novembrī, mūzikas bārā "Sunny Melody" koncertēs grupa "Framest", kas savu muzikālo pārliecību ir atraduši a cappella dziedāšanā, informē mūzikas bāra pārstāve Ilze Upeniece.
"Sunny Melody" aicina uz grupas "Framest" koncertu

Koncertā skanēs pasaulē atzītas džeza kompozīcijas - vokālo grupu "New York Voices", "Take 6" repertuārs, kā arī pašu grupas "Framest" dalībnieku veidotās aranžijas. Tiks izpildīti orģinālskaņdarbi (Peter Eldridge, Jānis Ķirsis, Krists Auznieks), kā arī muzikāli žanriskas atkāpes no tēmas, kas pārsteigs ikvienu koncerta viesi.

Grupas sastāvā ir pieci jauni mūziķi. Visi absolvējuši Rīgas Doma kora skolu un šobrīd gandrīz visi turpina studēt J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā.

Grupas sastāvā dzied Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass). Viņi visi ir aizrautīgi un profesionāli mūziķi, kuri viens otru papildina un katrā koncertā klausītājiem sniedz patiesu baudījumu.

Ieeja koncertā - Ls 5.
Galdiņa rezervācija - Ls 5 (līdz 5 personām).
Ieeja no 20:00, koncerta sākums 21:00.

Biļetes iegādājamas "Biļešu Serviss" kasēs.
Sunny Melody, Rīga, Brīvības gatve 199c
("Days Hotel Riga VEF" 6.stāvs)
T.: +371 20 272 044
www.sunnymelody.lv

Foto: Framest. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV