Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Starmetis un Cita Mūzika kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 20.09.2011. 13:57

Ceturtdien, 22. septembrī, plkst. 20:00 kafejnīcā Miera ielā 12, Rīgā uzstāsies elektroniskās mūzikas grupa Starmetis, bet vakaru turpinās dīdžeji no citamuzika.lv, ziņo kafejnīcas "Taka" pārstāve Rūta Rijniece.
Starmetis un Cita Mūzika kafejnīcā "Taka"

Starmetis radies pērn, 2010. gada vasarā Cēsīs. Grupas nosaukums simbolizē saules enerģiju, tās dzīvības nesošo funkciju. Viņu mūzikā tiek eksperimentēts ar dzīvajiem un elektroniskajiem instrumentiem, nemēģinot ietilpt stilistiskos rāmjos, bet brīvi ļaujoties mūzikas diktētajiem virzieniem. Vasarā grupa kāpusi uz Positivus ILY skatuves, bet šobrīd Starmetim top jauns piecu dziesmu EP ieraksts.

Citamuzika.lv ir interneta tīmeklī veidots emuārs, kur tie, kuriem ir svarīgi atrast mūzikā jauno un nepieradināto, dalās ar saviem atradumiem skaņu pasaulē. Nereti Cita Mūzika komandas dīdžeji uzstājas pasākumos - kā viens no šādiem gadījumiem būs ceturtdiena Takā.

Klausies, skaties, lasi:
http://www.draugiem.lv/starmetis
http://citamuzika.lv/

Vairāk par pasākumiem kafejnīcā "Taka":
http://pataku.wordpress.com/
http://twitter.com/#!/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV