Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sākusies aptauja par gada populārākajiem dīdžejiem Latvijā

EasyGet.lv, 11.10.2011. 07:18

Ir pienācis rudens un atsākusies klubu sezona un ir laiks arī "Latvijas DJ TOP 2011" aptaujai, kas šogad norisinās jau piekto gadu. Par saviem favorītiem līdz 5.novembra plkst.23:59 var nobalsot mājas lapā – www.djtop.lv, informē Mareks Dainis.
Sākusies aptauja par gada populārākajiem dīdžejiem Latvijā

Atgādinam, ka pagājušajā gadā pirmo vietu un līdz ar to arī valsts populārākā dīdžeja titulu ieguva plaši pazīstamais dīdžejs un producents – [Ex] da Bass ("Illegal DJ Team Riga" / "EHR Party Service"), aiz sevis atstājot 2009.gada uzvarētāju Andre Crash, bet trešo vietu ieguva Eddie Track. Kurš uzvarēs šogad? To īpašā apbalvošanas ceremonijā uzzināsim jau 5.novembrī.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, kritiku un ieteikumus, šogad balsojums notiek, izmantojot tikai Facebook.com un Draugiem.lv profilus. Šis solis varētu būs jauna lapaspuse aptaujas vēsturē. Tā būs virzība uz objektīvāku un kvalitatīvāku topu, palielinās tā nozīmīgumu klubu kultūrā un uzrunās balsojumā piedalīties arvien jaunus dīdžejus.

Vēl viens jaunums – balsojums norisināsies trīs kārtās. Pirmā kārta risināsies divas nedēļas. Tajā piedalās visi portālā reģistrētie dīdžeji. Nākamajā kārtā balsot varēs par 100 labākajiem no pirmās kārtas un pēdējā kārtā piedalīsies 20 labākie no otrās. Otrajā un trešajā kārtā punkti tiks skaitīti no jauna. Pēdējās kārtas balsojums būs slēpts un tas norisināsies nedēļu.

Pilns "Latvijas DJ TOP 2011" nolikums ir publicēts www.djtop.lv/rules.

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad notiks noklausīšanās sesijas, kurās jauni un jau atpazīstami dīdžeji vairākās Latvijas pilsētās uzstāsies ar saviem rudens setiem.

www.djtop.lv/vote
www.twitter.com/djtop
www.facebook.com/djtoplv
www.draugiem.lv/djtop

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV