Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Vecgada vakarā koncertzālē Palladium uzstāsies Austra

EasyGet.lv, 12.10.2011. 08:05

Austra savu solījumu ir turējuši un vēl šogad uzstāsies Latvijā. Tieši Vecgada vakaru grupa ir nolēmusi pavadīt Rīgā un 31. decembrī koncertzālē Palladium uzstāsies ar īpašu koncertu, informē koncertaģentūras Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne . Kanādiešu grupa Austra ar latviešu izcelsmes dziedātāju Katie Stelmanis priekšgalā ir viena no šī gada aizraujošākajiem atklājumiem pasaules populārajā mūzikā. Biļetes uz Vecgada vakara koncertu būs pārdošanā no rītdienas, 13. oktobra, un tikai pirmajā tirdzniecības dienā būs pieejamas par zemāku cenu - Ls 13.
Vecgada vakarā koncertzālē Palladium uzstāsies Austra

Austra bija īpaši gaidīti viesi jau šī gada Positivus festivālā, un pēc negaidītās dalības atcelšanas festivālā tūdaļ tika meklētas jaunas iespējas, lai Austra uzstātos Latvijā vēl līdz gada beigām. Mūzikas kritiķi ļoti atzinīgi novērtējuši grupas kvalitatīvo debijas albumu Feel It Break, kas klājā nāca šī gada maijā. Albums tapis prestižajā ierakstu kompānijā Domino Records, kuras paspārnē vēlas nokļūt daudzi mūziķi. Feel It Break veidots kopā ar producentu Damian Taylor, kurš sadarbojies arī ar tādiem māksliniekiem kā Björk, The Prodigy, Robyn un Unkle.

Austra debijas albums lepojas arī ar nomināciju Polaris balvai, kas ir Kanādas ekvivalents britu Mercury mūzikas balvai. Kopš albuma iznākšanas, grupa koncertējusi gan dzimtajā Kanādā un ASV, gan izpārdotos koncertos Eiropā. Klasisko mūziku apguvušās Austra līderes Keitijas operai skolotā kristāldzidrā balss apvienojumā ar tumšiem, dziļi pulsējošiem elektroniskās mūzikas ritmiem rada neparastu, hipnotizējošu un pagānisku atmosfēru, kas neizplēn vēl ilgi pēc dziesmu noklausīšanās.

Biļetes uz Austra Vecgada vakara koncertu pieejamas no rītdienas, 13. oktobra, un tikai tirdzniecības pirmajā dienā visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv maksās Ls 13, bet pēc tam kļūs dārgākas.

Face Time intervija ar Katie Stelmanis (presented by Noisevox): http://www.noisevox.org/content/face-time-austra

Līdz šim izsludināto Palladium koncertu grafiks:

12. oktobrī Kaiser Chiefs
15. oktobrī Anna Kalvi
1. novembrī Hooverphonic
4. novembrī Tuborg 101 tūres Green Autumn noslēgums
11. novembrī Ewert And The Two Gragons
3. decembrī Iļģi
31. decembrī Austra

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.positivus.com
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
www.austramusic.com
http://www.dominorecordco.com/artists/austra/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV