Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

The WoW iesildīs Austru vecgada koncertā Palladium Rīga

EasyGet.lv, 28.12.2011. 15:23

Daudzsološā latviešu grupa The WoW, kas pavisam nesen iesildīja grupu Instrumenti, 31. decembra vakarā uzstāsies koncertzālē Palladium pirms kanādiešu grupas Austra vecgada koncerta, informē koncertaģentūra Positivus Music.
The WoW iesildīs Austru vecgada koncertā Palladium Rīga

"The WoW" sevi kā muzikāli spēcīgu komandu Latvijas popkultūrā pieteica 2010. gada pavasarī, sniedzot koncertus dažādās Latvijas pilsētās un uzstājoties vairākos vasaras festivālos, tai skaitā "Positivus", "Pīlādzis" un "Piena festivāls", kurā arī prezentēja sadarbībā ar grupu "Instrumenti" ierakstīto singlu "Freaked Out". Šī gada vasarā grupa prezentēja savu pirmo singlu "Let Me Out".

Electro-pop grupas "The WoW" sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi ar daudzu gadu muzikālo un skatuves pieredzi - soliste, "Sony Jazz Stage" laureāte Maija Gaile, basģitārists Valters Sprūdžs, kas sadarbojas arī ar Goran Gora, bundzinieks Uģis Eihvalds no grupas "Sigma" un ģitārists Jānis Lācis.

Vecgada vakara koncerts ar grupām The WoW un AUSTRA notiks 31. decembrī koncertzālē Palladium. Ieeja koncertzālē no 19:00.

Paredzēts, ka The WoW uz skatuves kāps plkst 20:00, bet AUSTRA plkst 21:00. Koncerts beigsies īsi pirms 23:00.

Biļetes pieejamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Tuvākie Palladium koncerti:

31. decembrī Austra
2. februāris Lauri
3. februāris Dzelzs Vilks
11. februārī Lamb
14. februārī Linda Leen

Foto: The WoW. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV