Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Koncertzālē Palladium februārī uzstāsies Lamb

EasyGet.lv, 18.10.2011. 08:53

11. februārī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies viena no interesantākajām britu elektroniskās mūzikas apvienībām – Lamb, informē koncertaģentūras Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne. Pirmās biļetes ierobežotā skaitā no trešdienas, 19. oktobra, par Ls 9.00 pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.
Koncertzālē Palladium februārī uzstāsies Lamb

Mančestrā dibinātā elektroniskās mūzikas dueta Lamb sastāvā muzicē britu producents Endijs Barlovs (Andy Barlow) un dziedātāja, dziesmu autore Lū Roudsa (Lou Rhodes). Plašāku atpazīstamību un komerciālus panākumus duetam nodrošināja populārākie singli "Górecki" un "Gabriel". Kaut arī duets savu darbību aizsāka 1996. gadā Mančestrā, Lamb nereti saista ar Bristoles apvienībām deviņdesmitajos gados tik raksturīgo triphopa skaņu. Lamb muzikālo skaņu papildina savdabīga džeza, dub, breakbeat un drum and bass sintēze, kā arī Lū Roudsas spēcīgie vokālie elementi.

Grupas vārdā nosauktais debijas albums "Lamb" klajā nāca 1996. gada septembrī. Turpmāko astoņu gadu laikā tam sekoja vēl trīs albumi un vairāki singli, līdz 2004. gada jūnijā tika izdota labāko dziesmu kolekcija "Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996-2004". 2003. gada albums "Between Darkness and Wonder" kļuva par pēdējo studijas albumu, kas izdots pirms grupas dalībnieki pievērsās solo projektiem, un Lamb radošajā darbībā iestājās garāka pauze.

2010. gada nogalē grupa iepriecināja savus cienītājus, paziņojot par piektā studijas albuma "5" izdošanu. Fanu rīcībā šis albums nonāca jau šā gada maijā, bet oficiāli Lielbritānijā un citur Eiropā klajā nāca jūnijā. Palikuši uzticīgi savam muzikālajam rokrakstam, Lamb ir atgriezušies ne vien ar jaunu albumu, bet arī devušies Eiropas koncerttūrē, kuras ietvaros 11. februārī viesosies arī Latvijā, uzstājoties koncertzālē Palladium Rīga.

Pirmās biļetes uz Lamb koncertu koncertzālē Palladium Rīga maksās Ls 9.00 un ierobežotā skaitā no trešdienas, 19. oktobra, pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Līdz šim izsludināto Palladium koncertu grafiks:

01. novembrī Hooverphonic
04. novembrī Tuborg 101 tūres Green Autumn noslēgums
11. novembrī Ewert And The Two Dragons
03. decembrī Iļģi
31. decembrī Austra
11. februārī Lamb

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.positivus.com
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
http://www.lambofficial.com
http://www.myspace.com/lambofficial

Foto: Lamb. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV