Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Lamb iesildīs Jay Leighton un The Ramona Flowers

EasyGet.lv, 02.02.2012. 18:11

Britu elektroniskās mūzikas dueta Lamb koncertu 11. februārī koncertzālē Palladium iesildīs britu indie grupa The Ramona Flowers un dziesminieks Jay Leighton, informē koncertzāles pārstāvji.
Lamb iesildīs Jay Leighton un The Ramona Flowers

Britu dziesminieks Jay Leighton karjeru sāka 2008. gadā kā grupas Buffalo 77 dalībnieks. Mūzikas izdevniecības Island Records paspārnē iznākušais grupas debijas albums bija neveiksmīgs, kā rezultātā grupa izjuka. Neilgi pēc tam Jay ierakstīja savu solo minialbumu „Polaroids&Stills", kas drīz vien ieguva atpazīstamību. Pēc gada, kura laikā Jay uzstājās dažādos festivālos un koncertos visā pasaulē, viņš atgriezās studijā un ierakstīja debijas albumu „As The Sun Comes Up". Jay ir iedziedājis arī dziesmu „Consecration", kas atrodama Lamb debijas albumā „Leap And The Net Will Appear".

Salīdzinot ar Jay Leighton, The Ramona Flowers ir parādījušies nesen – 2011. gada rudenī. Grupā apvienojušies trīs grupas The Chemists dalībnieki – Sam Dyson, Dave Betts un Wayne Jones, kuriem pievienojies Steve Bird un bundzinieks Ed Gallimore. Grupa nāk no Bristoles un šobrīd ieraksta savu debijas albumu, kurā piedalās arī Lamb dalībnieks Andy Barlow. Albumā iekļauts arī grupas pirmais singls „Dismantle&Rebuild", kas jau izdots Distiller Records paspārnē. The Ramona Flowers uzstāšanās Lamb Eiropas tūres ietvaros ir grupas koncertēšnas debija.

Kā iepriekš ziņots, 11. feburārī koncertzālē Palladium uzstāsies pazīstamā britu elektroniskās mūzikas apvienība LAamb. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Tuvākie Palladium koncerti:
3. februārī Dzelzs Vilks
4. februārī Dzelzs Vilks papildkoncerts
14. februārī Linda Leen
5. aprīlī Gacho
22. aprīlī The Do

Foto: Jay Leighton. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV